lampor

Idag har det varit en effektiv dag. Jag har hunnit med och fixa ALLT som skulle fixas här hemma. Just nu har jag en kompis till pappa här som hjälper mig med belysning under köksskåpen, hallampan och lampan i vardagsrummet. Det är nått jag inte kan göra själv alls, inte ens nästan :)

Kl 20 kommer Camilla, då ska vi ut och gå en långrunda och lämna in bilen. Upp tidigt imorgon för jobb, blä!!!

Puss på er!


Min andra halva och själsfrände

Uppe vid 8 idag och ut med lammet. Nu ska jag snart till affären och köpa en tunn pensel och sen ska det målas texter på balken. :) Vad jag ska skriva? Det vet jag inte än. Får se :P Om det kommer kladda? - antagligen. Om det kommer bli bra? - Ja det märker vi ju, om jag inte testar får jag inte veta.

När det är färdigmålat ska jag gå en långrunda med Stormen och vovvarna. Sen blir det Väla med mamma. Jobb hela helgen, men hoppas ändå på lite roligheter:)

Jag tror inte på en andra hälft eller på själsfrändar. Jag tror att alla föds med en fulländad själ som inte behöver kompleteras av någon annans. Jag tror att alla människor behöver relationer på olika plan, men det finns inte bara en rätt för alla. Jag tror inte att alla människor behöver hitta sin andra halva för att bli lycklig med någon. Jag tror att lycka och kärlek kommer från två olika människor som tillsammans skapar ännu mer lycka och kärlek ihop :) Lycka och kärlek för mig bygger på respekt, ödmjukhet, ärlighet, skratt, omtanke och förståelse. Jag tror att det finns par som är som gjorda för varandra, men jag tror inte att de är varandras halvor. Så alla ni som letar efter era själsfrändar - ni kan sluta med det, för de finns inte. Däremot finns det människor som man passar bättre eller sämre ihop med. Förhoppningsvis väljer man någon som man passar bättre ihop med och kompleterar varandras positiva och negativa sidor - It´s a match made in heaven.  

    


Jag vill bo i en svamp..

... annars får jag kramp!

Idag har jag passat Stormens lilla monster. Han har iofs inte gjort speciellt mycket väsen av sig. Det enda han gör är att flytta sig från hallmattan till vardagsrumsmattan. Hehe. Och dricker lite vatten då och då.

Har varit flitig idag :) Har tvättat en massa, insett att man inte ska tumla sängkläder ( om man inte vill ha dem skrynkligare än en 90-årings rumpa), städat, lagat mat ( spaggar med fräs), köpt och satt upp lister, hämtat och satt upp en stor hallspegel och tagit en massa mått inför inköp imorgon. Duktig, duktig. Klapp på axeln. Grabbarna har även varit här och satt upp kaklet till mig i köket så nu är det på plats. :) Det blev så fint så. 

När jag trodde att det inte skulle bli mer aktiviteter denna torsdageftermiddag kommer Stormen och hämtar sin jycke och frågar om jag vill PLOCKA SVAMP med henne och Fred. Lätt Fett. Vi började ju bli duktiga på det, trodde vi..

Vi ut i skogen nån timme senare med alla hundar och började leta. Ha ha ha. Stormen hade med sig en bajspåse att plocka svamp i :P En sann optimist ja! Vi gick och vi gick och vi gick. Inte en enda ätbar svamp. Fred var säker på att han hittade massa soppar ( heter de så?), men jag tror snarare att det var helt vanliga giftsvampar. Det enda av intresse som hittades var en bit av ett skelett. 

Jaha, vi började gå tillbaka mot bilen. Var var bilen? Var va vi? Ha ha. Vi är så roliga. Efter en hel evighet och några bäckhopp och mosskliv senare kom vi iaf ut på en väg som ledde oss till bilen. Utan svamp. Inte en endaste! Inte ens nästan en. Suck. Tror vi får vara glada att vi kom hem iaf utan kulor i oss, vi kom på när vi var i skogen att det är jakt nu. Och kan jägare skjuta en häst av misstag kan de säkert missta mig för en älg också.

Enzo ligger utslagen på mattan nu efter äventyret. Jag hoppas på bättre lycka nästa gång. 

Over and out!
Svampamatören Anna.   

Ett styck spaggar med fräs made by Superkocken.





Sinnesro.

Onsdag idag. En rätt bra sådan tror jag! Allt känns rätt så bra för tillfället i mitt liv. Det var längesen jag kunde säga så ocg verkligen mena det. Bitarna börjar så sakterliga falla på plats i det stora livspusslet. Jobbet är fortfarande stressigt, men jag har inte lika ont i magen längre inför varje pass. Jag vet att jag fixar allt och att jag bara kan göra så gott jag kan. Ingen kan begära mer. Människor dör, även på min avdelning, oavsett vad jag gör. Det har jag också accepterat. Man kan inte rädda alla, hur gärna jag än vill. Jag kan inte gör alla patienter eller anhöriga nöjda. Vissa kommer alltid förbli missnöjda och "jobbiga", oavsett vad jag gör för dem. Ett fåtal läkare är otrevliga, spydiga och respektlösa. Så är det och så kommer det förbli. Man måste lära sig acceptera det man inte kan förändra.

"Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan,
och förstånd att inse skillnaden.

Låt dock aldrig min sinnesro bli så total
att den släcker min indignation
över det som är fel, vrångt och orätt.
Att tårarna slutar rinna nerför mina kinder
och vreden slocknar i mitt bröst.

Låt mig aldrig misströsta
om möjligheten att nå en förändring
bara för att det som är fel är lag och normalt,
att det som är vrångt och orätt har historia.

Och låt mig aldrig tvivla på förståndet
bara för att jag är i minoritet.
Varje ny tanke startar alltid
hos en ensam."

När som helst kommer Stormen med Nemo så ska vi gå i Vedbyströv. Tråkigt väder har vi också. Jobb i eftermiddag. Idag har jag redan hunnit göra fem matlådor. Får väl smaka en ikväll när jag kommer hem.

Igår sa en vän till mig på jobb något som var så enkelt, men ändå så fint..
" Anna, du vet att du alltid får komma och vara hos mig och sover över, när som helst. Både du och din kille ( hunden) är alltid välkomna hos mig." Jag vet inte varför, men det värmde så mycket. <3. Du vet vem du är som sa det. Denna personen lämnade även en matlåda till mig på jobb idag, trots att jag har mat själv hemma att ta med. Du är alltid så omtänksam och generös. Nästa gång är det jag som tar med matlåda till dig! :) Tack iallafall.

Ledig imorgon och på fredag. Imorgon ska det tvättas och kaklet ska sättas på eftermiddagen. Fredag Väla med mamsen. Jobb helgen :(

Saknar sig. Min Skatt.


Puss på er mina vänner och alla som jag känner.


Min fina mat.



Jag nu - just nu. Inget smink och inte nyduschad. Just the way I am.


Stormen, F:et och jag. Nyförlovade:) ( Ja, inte jag då). ;)


Ensamhet.

Det sägs att det finns alltid nånting bra i det som sker
och tron är ofta den som ger oss styrka.
Ja, man säger mycket men man vet så lite om sej själv
när ångesten och ensamheten kommer..

Så sant, så sant.

Jag Saknar Dig, min Skatt :)

Natten är lång..

Natten kommer jag tillbringa på Helsingborgs lasarett, närmare bestämt Avdelning 28 Gyn/Akut Kirurgi.
Jag hoppas vi inte ses inatt :) Sov så gott!  


Svamp och blod.

Igår var en bra dag, full med besök och äventyr! Jag och Stormen ute i skogen och plockade svamp, haha! Guud va tungt det var att traska runder i regnet med stövlar och regnjackor. Hundarna tyckte iaf det var jätteroligt och sprang runder som bara den bland stockar och sten. Sist vi var ute så hittade vi inte en enda svamp! ( ingen ätbar iaf). Så gårdagens utdelning var ett stort framsteg i vår svampplockarkarriär, vi hittade FYRA stycken kantareller!!! Hehe.

Bildbevis här.


På kvällen kom Pannis och gjorde mig sällskap med Kinamat, kalasfint! Vi åt så det stack ut nudlar genom näsan på oss nästan :) Kommer sakna dig så ofantligt super-duper mycket nu när du flyttar :( Tur vi har bil och tåg och soffor att sova på! :) Mest kommer jag sakna våra spontanträffar när vi bara snackar i timtal om livets alla orättvísor och problem som bekymrar oss. Du är alltid så glad och positiv, precis vad jag behöver i en vän <3. 
 


Jag jobbar ikväll så jag gick upp med tuppen idag för att få lite gjort innan jobb. Har betalt räkningar, så nu är allt i lägenheten betalt, pust! Har även lagt ett spår till Enzo som han snart ska få ta. Jag har ju blodet i frysen när det inte används och när jag skulle tina det hände det en liten olycka, he he. Jag tappade tratten som jag hälde med och vips så var det blod ÖVERALLT! Tur inte mamma var hemma och såg det, hon hade dött. Hon tycker ( precis som de flesta iofs) att det är jätteäckligt med  blod. Så nu har jag lagt en bra stund på att torka, städa och tvätta mattor och kakel. :)



Ikväll efter jobb tänkte jag åka inom Stormen som jobbar natt och hälsa på lite. Kanske kolla en film innan jag själv kör hem och nannar. Har natt imorgon så jag tänkte försöka sova länge imorgon bitti. Försöka duger ju :P

beslut.

17 augusti idag. Shit va tiden går.. För ett år sen var det nästan skolstart med en termin kvar. Känns lite konstigt att inte ha en skola att gå tillbaka till nu. Det har funnits där så länge. Jag har alltid pluggat. Det har varit som ett slags skydd och en trygghet, man har alltid haft skolan, man har liksom inte behövt fundera på "framtiden". Nu står man här och ska ta beslut hela tiden. Jag hatar att ta beslut. Jag hatar det! Jag hatar till och med att behöva bestämma var vi tjejer ska äta när vi träffas, jag hatar att bestämma vilken tid vi ska ses, jag hatar att bestämma om jag ska hänga med eller stanna hemma, jag hatar att bestämma om jag ska tävla eller inte tävla, om jag ska köpa ny bil eller inte. Det är mycket lättare när andra bestämmer allt till en. När jag skriver detta hör jag ju hur fel det låter, haha. Rätt fegt att göra sig bakom alla andras beslut hela tiden, att slippa undan med valen. Jag gillar att bara glida med, men nu är det minsann slut på det. Jag ska öva mig på att säga vad jag vill och ta besluten. Så det så. Mohaha!

Ikväll kommer kanske en som ska hjälpa mig att fixa hallen, me like hantverkare! :) Tar honom några timmar, tar mig några ljusår. Skulle ju till Bakken idag, men jag får se mig besegrad av denna monsterförkylningen. Jag har nog aldrig haft en sån förkylning innan som varit så tung och seg. Men det känns som det håller på att vända nu. Får hoppas det, för jag ska jobba kvällen imorgon och sen natten till fre sen är jag ledig till måndag, jippiii!! Toppenhelg ska jag ha!

Kollade på vovvar åt mamma nu i veckan. Nu är rasen så gott som spikad. Likaså könet. Nu är det bara när som är frågan..

Ha en underbar dag i regnet! Speciellt ni, Caroline och Anneli!! Åk karuseller för mig med!!!!



från Klippanfesten för några veckor sen. Riktigt goda Barcardi-Razz drinkar Stormen fick till!


Fina lockar lyckades hon också med.






Sann djurvän.

Haha, glömde berätta er rolig sak innan. Mamma sa att hon hade en tråkig sak att berätta när jag kom från jobb igår. Jaha, vem har nu dött tänkte jag. Mycket riktigt. Det låg en stendöd vildkanin på tomten. Mamma bad mig ta bort den och begrava den i skogen.
-Aldrig att jag rör den bakteriehärden!! Samtidigt var jag rädd att Enzo skulle smaka på den och bli dålig. Hon bönade och bad, men jag kunde faktiskt inte.

- Nehe, då får jag väl ta bort den själv då och lägga den i en skokating. ( så har vi begravt alla mina kaniner..)
-Mmhm, och hur ska du gräva ner den har du tänkt dig?
- Jag ska kremera den på Djursjukhuset i Helsingborg
- (Jag asgarvar) Skämtar du? vet du vad det kostar? Vet du vad de kommer säga om du kommer in med en död vildkanin!?
- Nej, den ska kremeras. På Djursjukhuset. Såklart. Stackars Liten.. Den måste ju tas om hand.

Ja, Hallelujah. Jag fick som tur stopp på de idéerna och fick mamma att be pappas kollega komma och ta bort den stackars kaninen. Ingen kremeringen blev det heller kan jag säga..
Ja, min mamma är verkligen en sann djurvän!

Morn Morn, Gutten Min

Det är så långt min norska sträcker sig:) Vet inte om jag nämnt det i bloggen tidigare, men jag sökte norsk legitimation denna veckan. Ett antal papper, ett polisbesök och ca tusen spänn senare var det klart. Nu hoppas jag att det dimper ner i lådan om ca 8 veckor. Vad innebär nu detta undrar ni? Ja, det betyder att jag kan, om jag vill eller behöver, kan åka till Norge och jobba som legitimerad sjuksköterska för ca 3 gånger mer lön för ett bemanningsföretag. Den dagen jag känner att jag är trött på La Sueda är det bara tack och hej! Men, får som sagt öva upp norskan innan. Det kommer jag ju inte långt på ;)

Är ännu sämre idag. Gck hem tidigare från jobb och har sjukanmält mig för imorgon. Är så hes nu så det som kommer ut ur matinkastet låter snarare som en skrämd fiskmås med en fisk i halsen än en människa. Har nu ännu mer ont i halsen också.

Hoppas, hopp, hoppas på att piggna till mig så det kan bli Bakken på tisdag med Caroline och Anneli!

Nu - kinamat!

Puss och Hej.

Återblickar.

.. är ju helt underbar!! Speciellt hennes "Broken Heart" och "Halo". Me love! :)

Nu är det bara två A-turer kvar denna omgången. Har sovit skitdåligt inatt, så jag hoppas på en bättre natt nu inatt. Först kunde jag inte somna, sen när jag väl somnade och kunde sova så vaknade jag konstant över att jag hostade och att det kliade i halsen. Och ju mer man hosar destu mer ont i halsen får man ju, suck. Vilket I-landsproblem.

Har varit på Ikea och City Gross idag och köpt tre mattor och en hallampa. Ska testa de sen ikväll när jag kommer till lägenheten. Sitter i huset nu, har ju inte fått mitt mobila än. Hoppas papperna kommer på mån så jag får det snart. Man är så van att alltid kunna sätta sig vid datorn när man har tråkigt eller vill ha musik eller nått så det känns heltmysko att inte kunna göra det nu.

Är på rätt bra humör idag känner jag! :) Det ska mer än en fesen förkylning för att knäcka mig! Sov helt sj i lägenhetn inatt, ingen Putte. Kändes hel skumt att slänga ut armen för att känna hans lurviga päls och få lite trygghet i mörket. Ingen där! Har inte hänt många gånger dessa fem år att han inte sovit hos mig när jag varit "hemma". Kunde ju inte precis kalla på honom heller. Jaja. Lika bra att han får sova med mamma. Mamma vill ha honom för hon tycker det är ensamt i huset och jag ska upp apetidigt imorgon ändå och vill inet behöva tänka på Putte då.

Allt för idag! Over and Out.
Puss!

Satt och tänkte på vad jag gjorde för ett år sedan innan och kom in på Pannis bilder på fejjan, haha. Då var vi ju i Himmelriket, i Gbg på Liseberg! Fyyy faaan va roligt vi hade! Jag hade nog roligast av alla!!! =) Snart bär det av igen - Favorit i repris, dock är några personer inte med och någon är nytillkommen.

Här kommer lite roliga bilder som är nästan precis ett år gamla. Tycker jag både är mig lik, samtidigt som jag förändras mycket mellan alla fotona. Tror håret gör mycket. Och sen är det nog nått "litet" kilo hit och dit på de olika fotona..
Jaja, det bjuder jag på!

Innan utgång.
Jag innan Hbg-festivalen.

Liseberg.


Mina själsfrändar.


Sandras underbara älskade F.


Mycket festande förra sommaren..




Ett år tidigare.. 2007


Midsommar. Apelångt hår hade jag, det minns jag.


Ledsen och sleten efter ett nyligen avslutat förhållande..


Tur jag har er!


Nu får det räcka med återblickar. Jag minns gårdagen, drömmer om morgondagen och LEVER IDAG!!

Friday night.

Fredag nu ja. Kan spela kvitta för mig som ska jobba hela helgen. Då blir liksom fredag och lördag samma som måndag och tisdag. Lite synd på ett sätt. Helg kommer alltid vara helg för mig, oavsett jobb, för det är då de flesta kompisarna är lediga. Sov i stan inatt, vi sov i nästan 9 timmar och gick upp vid 05.50, ni kan ju själva ränka ut när vi somnade då :P Och då hade jag ändå väckt Caroline två gånger, hehe.

Halsen är fortfarande skit och hostan värre än nånsin. Hoppas det vänder snart. Pallar inte mer. Tar den lilla energi man har.
Ska sova i lägenheten inatt, helt själv. Putte ska sova hos mamma eftersom jag börjar så tidigt imorgon. Det värsta är inte mörkret och ensamheten, det är vad som finns i mörkret som kommer fram när man är ensam..

Som det verkar nu ska jag till Bakken på tisdag, tjoho! Ska bli riktigt roligt att komma iväg lite och se lite nya vyer. Jag har faktiskt aldrig varit på Bakken, så det ska bli roligt dubbelt upp. Tyvärr jobbar jag på ons kväll, så det blir väl inte hela natten..

Nu är det snart att pilla i sig lite middag. Eller är det frukost? Jag vet inte. Med en sprängande hals och trötthet à la koma är inte aptiten vad den ska vara. Jag om nån vet hur viktig maten är för att bli frisk, men det finns verkligen inget sug och ingen motivation till det helt enkelt. 

Blir en tidig fredag kväll för mig. Upp tidigt imorgon med för nummer 2 A-tur av 4 på rak.

Over and Out

Anna Bee 


Halsmandlar a la Globen.

Nu är det synd om lilla mig. Iallafall tycker jag själv det! Jag har så in i bombens ont i halsen, fryser och hostar så lungorna blir sjösjuka. Levern skriker efter några intensiva dagar med Panodil och Ibuprofen. Sömncentrat blinkar och vill ha mer sömn - hela tiden. Magen skriker "ingenting i mig, då spyr jag upp det igen". Blä, blä, blä. Feels lika shit!

Sista dagarna har jag haft lite trevliga besök och gjort lite utflykter. I måndes när jag vaknat fixade jag i lägenheten för att sedan sova min första natt där. Vi överlevde! I tisdes fick jag besök av Sassa och de små, mycket trevligt. Vi snackade om allt mellan himmel och jord och kunde sitta ute på den nystädade uteplatsen. Sedan kom Per och fikade lite till. Ännu mer skitsnack, men även lite allvar om jobb och sånt. Sedan fick jag hjälp med några av lamporna av Mats. Supersnällt! Nu har jag iaf ljus i köket, badrummet ( sedan tidigare) och klädkammaren. :) Sen däckade jag tidigt, med en känsla av att jag skulle bli dålig.. Ons morgon, och mycket riktigt. Halsont och hosta var ett faktum! Jag genomled dagen igår och lyckades till och med träffa Lina och söka norsk legitimation, besöka Ikea och handla på Maxi. Efter att ha sovit nån timme på eftermiddagen kom Pannis och Stormen lite senare och käkade tacos och hjälpte mig med tavlorna i sovrummet. Återkommer med bilder.

Idag är sista lediga dagen på evigheter känns det som. Har nu A-turer till och med måndag. :( Sedan ledig tis, kväll ons och natt tors. Blä! Blir en lång jobbevecka nu. Hoppas det är lugnt i helgen, hoppas, hoppas, hoppas. Orkar inte med massa stress nu. 

Jag hade verkligen behövt åka till Elaffären idag och sen hade jag ännu mer behövt måla de nya brädorna på framsidan som grannen var så supersnäll och spikade upp till mig! Så snälla grannar jag har! De hjälper mig med allt innan jag ens hinner be om hjälp! Har en känsla av att det kommer vara guld värt i framtiden.

Måste se till att få igång värmen i lägenheten med, just nu är det Antarktis-inspirerat. Bara isblocken som fattas. 

Ikväll ska jag träffa Caroline, jippi!!

Over and Out. 

En mycket gnällig och självömkande Anna Bee. 





 

brr

Det var kallt i lägenheten inatt. Riktigt kallt! Elementen är avstängda. Har ett element som är av och inte pluggat, vet inte om man kan sätta på de andra elementen då!? La mig nyduschad med dyngblött hår också eftersom jag inte kunde hitta hårfönen eftersom jag inte har några lampor i lägenheten än, haha. Ja, man får ju skratta åt eländet.

Agility igår. Tränade mycket slalomingångar och tunnelingångar. Bubbe var jätte okoncentrerad första varven, men lyssnade fint i slutet. Där var två tikar med igår som han inte träffat mkt innan och han var skitjobbig med dem. Snart åker kulorna.. Han blir bara värre och värre för varje sommar tycker jag.

Efter agilityn körde jag hem till Pannis en sväng och snackade av mig lite av allt man har att snacka om. Vi gick en liten runda, jag snackade, P lyssnade ;) Sen bar det av mot lägenheten och soffan med Benz och SATC boxen som jag nu äntligen fått loss tummarna och lånat.

Vaknade imorse och kände på en gång att något var fel i systemet. Fryser, är hängig och har ont i halsen. Blä! Vill inte bli dålig nu när jag för en gångs skull är ledig. Jaja. Jag kommer ändå göra allt jag planerat denna veckan. På fredag börjar jobb igen, dagtid och samtidigt som det tar livet slut, så likabra att leva innan :)

Funderar på att sticka en vecka i höst någonstans. Även om jag ska iväg i vinter hade det varit skönt att komma iväg lite. Ska kolla läget idag med resesälskap tror jag. Senare idag kommer Per över på en fika och sedan kommer en som ska hjälpa mig med lamporna ikväll, tjoho! Äntligen! 

Nu- the och kurerande. Och adressändring.  

Over and out.

massage

Nu har jag vaknat och gått upp efter min lite plötsliga jobbenatt. Natten gick bra faktiskt, kunde slumra till lite då och då samtidigt som det var lite att pilla med så natten gick fort. Skönt med bara en natt, den fixar man alltid oavsett sömn.

Mr. Ångest har kommit smygandes idag med ja, välkommer välkommen. Så trevligt när han tittar förbi och flyttar ner i en liten grop i magen. Funderar lite på hösten. Jag har ju faktiskt inget jobb i höst! Vet inte om jag ska be om timmar på Gyn i höst eller om jag ska söka mig vidare mot nya mål och äventyr. Ett lockande förslag om Norge har kommit upp. Det skulle bli i Januari isåfall. Man kan ju alltid söka licens och sen testa på det några veckor. Går det så går det. Men då måste jag lämna allt här hemma, inkl Putte. Får se. Jag tror bara jag avvaktar och ser hur allt känns. Jobb finns väl alltid hoppas jag.

Jaha, vad händer annars i veckan då? Blir massage i eftermiddag, sen kolla när f spelar sin första match i fotboll. Innan det tänkte jag träffa Camilla en sväng också. Blir det uppehåll ikväll kör jag nog ner till agilityn istället. Får se. Måste öva på att bara ta dagen som den kommer. 

Får väl sova i lägenheten inatt antar jag. Jippi! 
 

Då bär det av..

.. mot nytt boende. Känns skitläskigt, ensamt, tomt, tyst, konstigt, icke-hemigt, kalt, tråkigt och onaturligt. Jag har ju hela tiden tröstat mig med tanken att jag bott själv i lägenhet innan, men då var jag ju faktiskt sambo. Helt själv har jag aldrig bott. När jag sitter i lägenheten längtar jag bara "hem", var nu hem är..

Det kommer säkert kännas bättre snart, men jobbigt innan det gör det. Får försöka träffa fler kompisar på vardagskvällar så man inte alltid sitter själv. Eller en grabb. En grabb hade varit fint som satt hemma och väntade på en när man kom hem från jobbet. Jag har ju Benz, men det är inte riktigt samma sak..

Aldrig har det känts så tomt och ensamt som nu.

Jag har..

Nu kommer det. Sanningen om mig. Det bästa ( eller sämsta med dessa listorna är ju att man kan ta bort de rader man inte vill ha kvar.. Så här kommer en sanning-light.

[x] rökt en cigarett
[] rökt en cigarr
[x] varit full
[x] hånglat med någon av samma kön. Nja, vet ju iofs inte om tungan var inblandad. 
[x] varit kär
[x] blivit dumpad. Usch ja, aldrig mer.. 
[x] dumpat någon. Nästan lika illa detta. Jag hatar det! 
[] fått sparken
[] varit i knytnävsslagsmål
[x] rymt hemifrån. Räknas en rymning på ca 400 m under 24 timmar!? 
[x] haft känslor för någon som inte känt samma sak
[] blivit arresterad
[] hånglat med en främling
[x] gått på en blinddejt
[x] ljugit för en kompis
[x] varit kär i en lärare. Hahaha, skojar du eller!? Jag är fortfarande kär i min franskalärare fr gymnasiet.  
[x] skolkat
[x] legat med en medarbetare. Chefen.  
[x] sett någon dö
[x] flugit
[x] varit i Turkiet
[x] varit i Grekland
[x] varit i USA
[] varit i Afrika
[] spytt i en bar. Nej, det är väl ett av de få ställena jag inte lyckats med i mina ungdoms dagar.
[x] sett en del av mig själv brinna. Räknas klädesplagg? 
[] ätit sushi
[x] åkt snowboard
[] crowdsurfat under en konsert
[] varit i ett våldsamt förhållande.  
[x] tagit smärtstillande
[x] älskat eller saknat någon
[x] legat på rygg och sett molnen flyga förbi
[x] gjort en snöängel
[x] haft ett te-party. Har te-mys ofta på vintrarna, men utan kakor och sånt:) 
[x] byggt ett sandslott
[x] hoppat i en vattenpöl
[x] lekt uppklädd
[x] hoppat i en lövhög
[x] åkt släde
[x] fuskat när jag spelat spel
[x] varit ensam
[x] somnat i skolan/på jobbet
[x] vaknat i fel säng
[x] använt ett falskt id
[x] tittat på en solnedgång
[x] varit med i en jordbävning
[x] rört en orm
[] sovit under stjärnorna. Nej, tyvärr.. 
[x] blivit kittlad
[] blivit rånad
[x] blivit missförstådd
[] tagit hand om ett rådjur/en get
[x] vunnit en tävling
[x] gått mot rött
[x] fått böter
[] blivit avstängd från skolan
[x] varit i en bilolycka
[x] åkt ambulans
[x] haft kramp
[x] känt mig som en utstött
[] ätit ett helt glasspaket på en natt
[x] dansat i månljus
[x] hatat ditt utseende
[x] varit vittne till ett brott
[x] ifrågasatt ditt hjärta
[x] varit besatt av post-it lappar
[x] gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
[x] varit vilse. Räcker med att vi ska gå med hundarna i välkända vedbyströv ju..
[x] varit på andra sidan landet
[x] simmat i havet
[x] känt som om jag håller på att dö
[x] skrivit kärleksbrev
[x] gråtit mig själv till sömns
[] lekt polis och brottsling
[x] sjungit karaoke
[x] haft alla rätt på ett prov
[x] betalat för mat med bara mynt
[x] gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
[x] busringt
[x] fångat en snöflinga på tungan
[x] dansat i regn
[] skrivit ett brev till tomten
[] tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
[] gjort upp eld på en strand
[x] förstört en fest
[x] åkt rullskridskor
[x] fått en önskan inslagen
[x] varit sambo
[] gift mig
[] skilt mig
[] haft sex med en apa
[x] burit pärlor
[x] hoppat från en bro
[] ätit hund/katt-mat
[] sagt till en främling att jag älskar honom/henne
[] kysst en spegel i fyllan
[x] sjungit i duschen
[x] burit en svart klänning
[x] drömt att jag gift mig med någon
[x] limmat fast min hand i något
[x] fastnat med tungan i metall
[] kysst en fisk
[] varit en cheerleader
[x] suttit på ett tak
[] skrikit så att jag inte fått luft
[] byggt en kärra
[] pratat i telefon i mer än sex timmar
[x] stannat uppe hela natten
[] inte duschat på en vecka
[x] plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
[x] klättrat i träd
[] haft en träkoja
[x] varit rädd för att titta på skräckfilm ensam. Hehe, det menar du inte.. 
[x] trott på spöken. Åh nej, inte alls.. 
[] burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
[] spelat kyckling
[x] blivit puttad i en pool med kläderna på
[] blivit tillsagd av en främling att jag är het
[] brutit ett ben
[] fångat en fisk och sen ätit den
[x] fångat en fjäril
[x] skrattat så mycket att jag grät
[x] gråtit så mycket att jag skrattade
[] haft en Britney Spears-skiva
[x] snott den här listan från nån

Egentligen, hur kul är det med såna här listor? Jag tar ju väck allt som jag inte vill att folk ska veta om mig. Då är det roligare med listor som är tomma nu, men som ska fyllas innan jag tackar för mig.
[] Somna under stjärnorna med någon jag älskar
[] Tatuera mig
[] Hoppa bungyjump
[] Hoppa fallskärm
[] Älska mig själv mer än jag älskar någon annan
[] Hålla ett sjukt barn i famnen i Afrika.
[] Jobba med något där jag känner att jag gör skillnad för en annan människa
[] Vara helt ärlig och berätta alla mina hemligheter för en annan levande människa
[] Skriva en magisteruppsats
[] Köpa hus med staket
[] Gifta mig i en snövit klänning, slöja och långt släp med en gitarrspelande sångare ( ja, inte mannen då).
[] Se mina barn växa upp och bli lyckliga
[] Äta korvstroganoff och tycka om det.
[] Besöka samtliga världsdelar.

Återkommer när rutorna fylls i.

Bild fr USA en tidig söndagmorgon innan det obligatoriska kyrkbesöket..

För dagen. I dagen.

Bloggen är inte den mest aktive för tillfället. Hade ju varit riktigt synd om jag tappade min enorma fanclub som jag ligger inne med här ;).

Lägenheten är så gott som färdig och jag är i stort sett inflyttad. Eller, jag är inflyttad, jag har bara inte fått loss tummarna att sova där än. Vill ha mina vikgardiner innan tror jag så att ingen kan titta in på oss på natten. Jag kan inte fatta att den är klar. Så mycket jobb, tid och slit och nu är det klart! Jag trodde ju aldrig att jag skulle bli klar. Jag trodde nog att jag alrdig skulle kunna flytta in i eländet. Det är en stor förändring i livet med egen lägenhet. Ny lägenhet, avslutad treårig utbildning med fil. kandidatexamen och nytt jobb. Och förändringarna tar inte slut här hoppas jag. Livet har ju precis börjat. Jag hoppas inte min kära pappa läser denna bloggen. Isåfall pappa - sluta läs nu och hoppa ner till rad 14. :) Jag pratade med en tjej på jobb igår som jobbar på en tattuerarsallong i Hbg med sin man. Har frågat om tips på bra tattuerare i stan och bestämt mig var det kommer bli. Nu ska jag bara få tummarna loss och boka en tid och spika motivet. Texten som ska stå är klar, platsen är så gott som bestämd, men motivet runt om är inte helt bestämt. Lättast är nog att gå dit och få hjälp med att rita upp den.. Ska bli riktigt skönt faktiskt. Det är något jag sagt jag skulle få gjort så länge och den kommer betyda så mycket för mig, så nu är det minsann dags!

Lilla lammet mår bra. Jag tycker han blir duktigare och duktigare för varje månad med sina problemområden. Han sover mer nuförtiden och är allmänt lugnare. Börjar min skatt bli gammal!? :) Jag vet inte, men jag gillar det. Lika pigg ute på runderna och så fort det händer nått, men lugn och trygg där emellan.

Gamla bekanta har träffats igen. Jag vet inte varför, men allt kändes annorlunda denna gången. Jag vet inte vad det är som händer, men allt känns liksom lite lättare nu. Allting är lite roligare. Det är nått liiitet, liiitet  i magen som flyger runder från och till och inte riktigt vet om den ska landa eller inte ( nej, ingen bebis). Jag trodde mina fjäriljar var utrotade för all framtid, men kanske hade jag fel..

Jag lever för dagen, i dagen. Idag, varje dag. I varje stund, i varje ögonblick.

En nöjdare och mer positiv Anna vid tangentbordet.







RSS 2.0