I´ve got shiver down my spine..

... när jag lyssnar på "You raise me up"..
... när jag lyssnar på "Forever Young"...
... när jag lyssnar på "Du får inte"...
.. när jag tittar på Mamma Mia och han sjunger " Lay all your love on me"...
... när jag blir kramad av någon som kan kramas...
... när jag blir kliad på ryggen...
...när jag blir pillad i håret...
... när jag dricker cola och äter mozarella...
... när jag tittar in i Enzos chokladbruna ögon...


Det behövs så lite för att göra så mycket.

Nu - fredagkväll.


Sakta med säkert.

Renoveringen av lägenheten fortsätter. Sovrummet har bara taklister, fönstermålning och sätta-på-eluttag-kvar. Vardagsrummet är nu målat två gånger och ska bara fyllas i lite på vissa ställen. Sen är det golv och lister som står på schemat i det rummet. Förutom en olycka med färghinken som resultarade i x antal liter färg på golv, på väggarna, på taket och på hela mig flyter det på. Sakta med säkert.

Jag har tävlat med Enzo i helgen i Hässleholm. Det var dödens varmt och ni kan nu även kalla mig för Miss Tomato. Det skulle även gå bra att kamoflera mig i en ketchupflaska. Tror ni fattar poängen. :) Enzo var rätt så duktig. En tredje plats och en femte plats. För att inte träna agility över huvudtaget tycker jag det är rätt bra. Han utvecklas och det går framåt. Sakta med säkert.

Bilen strejkar. När jag och Stormen skulle lämna Väla i fredes kväll bestämde sig PMS-bilen för att "jag-har-ett-elfel-i-motorn-haha-här-får-du-för-att-du-aldrig-tvättar-mig. Efter samtal till Volvoassistans, som förövrigt suger mer än nått annat, körde vi hem iallafall med bilen. Ska in imorgon. Igen. Bilen börjar tä på mitt tålamod. Sakta med säkert.

Igår efter tävlingen åkte jag in till Hbg och käkade med Stoffe. Åt på nått kubianskt ställe, riktigt gott! Sedan begav jag mig hem till en som heter Emma och hennes kille Rasmus. Där var även Pannis och Anneli. Det var trevligt med många skratt. När de skulle ut vid 24-tiden begav jag mig till Stoffe och tittade på filmen Kick Ass. Den var riktigt bra. Jag var dödens trött när klockan närmade dig halv tre tiden och filmen var slut. Det blev inte bättre av att det var dimma hela vägen hem och man inte kunde köra speciellt fort på motorvägen.. In snubblade jag iallafall långt efter läggdags. Jag tyckte pudeln kunde slå en sjua innan vi la oss, men se det tyckte inte han. Maktkampen var igång. Jag får erkänna mig besegrad denna gången. Kampfighterna med nattaslangandet börjar jämna ut sig. Sakta men säkert. 

När mamma väckte mig 9.30 idag visste jag inte var jag hade röven eller ansiktet. Iväg till spårkursen kom jag iallafall. Kunde lika gärna stannat hemma, för det gick askasst! Tur där inte var ett riktigt skadeskjutet djur ida, för det djuret hade fått en plågsam död utan att blivit hittad :) Dagen har även bestått av rabarberpaj-a-la-mamma, tv-tittande, snabbesök på El Ica där jag sprang in på Stormen och Fred samt en snabbis till lägenheten. Lite lax med päror och sås slank ner därimellan också. En rätt bra dag alltså. Nu väntar dusch och sedan sängen med Ping och Enzo. Männen i mitt liv.

Pappa ringde innan och frågade bland annat hur det gick med killarna.
-Jo tack, jag har Enzo, det är mannen i mitt liv sa jag
- Men han har du väl inte så mycket nytta av i längden?
-Har man det av nån man?


"Alis meis volo propriis"


måla

Jag och Stoffe har kommit på att vi nog ska extraknäcka som målare sen. Så snyggt det blir alltså! ;) Nu är samtliga tak målade en gång ( sovrummet två). Sovrummet är målat på väggarna två gånger. Det tar sig, sakta med säkert. Även klädkammaren är målad.

Jag är helt slut nu! Har hållt på i lägenheten sen kl 15 idag och kom hem vid 22. På förmiddagen tävlade vi på en liten klubbtävling. Gick inget vidare..

Har även tävlat i helgen, diskade oss i tre klasser och vann en. Ja, antingen kör man rejält eller så skiter man i det :) Så resonerar vi!

Imorgon är det hundsim som gäller och sen lite lägenhetspill. Ska försöka köra ett par omgångar till återvinningsgården också och slänga lite skit.

Fullt upp alltså. Jag har inte en ledig sekund och har jag det får jag dåligt samvete om jag inte tillbringar den sekunden i lägenheten.. Det är såååå mycket jobb kvar! Men ojj så nöjd jag kommer vara när jag är klar!!! Trodde aldrig jag skulle fixa detta, men det gör jag ju faktiskt! Man klarar mer än man tror och det är bara man själv som sätter gränser.

I helgen är det 40- årsfest och spårkurs, tjoho!

Gossen som valp!


hej och hå!

Livet flyter på här. Jag lever. Även om det knappt känns så emellanåt. Eller tvärtom kanske, lever, det är jag säker på att jag gör..

Det är fullt upp x 10 hela tiden med skola, praktik, jobb, Enzo, tävlingar och sist men inte minst lägenheten.

Jag biter ihop och kämpar på.
Ikväll - konsert!
Imorgon och fredag - lägenheten, tjejkväll.
Lördag - tävling om det inte blir skitväder, verkar som det nu.
Söndag - tävling om det inte hällregnar

Katten också..

Jag glömde ju berätta hus det gick för den stackars katten som satt uppe i ett träd för några veckor sen. Dagen efter vi sett den i trädet satt den fortfarande kvar :( Jag och Stormen försökte på alla sätt vi kunde få ner den. Stormen skulle absolut ner till Preem och hyra en skylift för att få ner den, men det hade inte gått då det var långt in på en åker..

Efter ett par timmar gav vi upp och fick lunka hemåt. Ett par timmar senare fick jag ett mess där det stod att Stormens underbara kille hade KLÄTTRAT upp och helt enkelt hämtat ner katten. Ett par rejäla klösmärken senare var den nere på fast mark igen, Slutet Gott, Allting Gott.


transportsträcka

Jaha, då var det söndag igen. Kl 11.0 är det spårning med lammet. Igår gick bredvid som sjuksköterska på mitt kommande jobb. Var med och assisterade läkaren på en buktappning. Fy faan! Riktigt räligt.. Efter fyra försök och rätt mycket blodstänk senare gick det tillslut. Stackars patient!

Annars har jag inte så mycket. Går lite på halvfart nu sen en tid tillbaka. Har inte suget att växla upp liksom. Känner mig ganka lam i allmänhet. Livet bara tickar på av sig själv nu och jag står bredvid och ser på känns det som. En konstig känsla - att livet fortsätter precis som vanligt, vare sig man vill eller inte.. Tror jag befinner mig i en transportsträcka just nu i mitt liv.

Imorgon får jag nycklarna till lägenheten!



 

RSS 2.0