Höj min statistik.. NOT!

Läste på facebook där en tjej hade skrivit " Hjälp mig höja min statistik och läs min blogg.." och sen hade hon länkat till bloggen. Är det därför man bloggar? Det är klart jag tycker det är roligt att veta att där finns människor som läser min blogg, men huvudsyftet är och kommer alltid att vara att skriva för mig själv och min egen skull.

Har haft en jätteskön morgon med en joggingrunda med Putte. Det var tungt och jobbigt idag, riktigt tungt.. Knäet började värka igen, på samma ställe som alltid, på insidan av vänster knä, men det gick ändå mycket bättre än vad det gör utan skyddet. Tror som sagt att jag ska skicka räkningen för skyddet till brossan. Har även hunnit med en varm dusch, fixning av smink och hår, dammsugning, god äggvitmacka med cappuccino till och mys med Putte. Ska snart köra och hämta Nemo och sen köra till djuraffären och köpa hundmat till mamma så hon har när Putte är där. Han ska sova hos mamma inatt eftersom jag har kväll ikväll och morgon imorgonbitti. Egentligen får vi inte ha det så på schemat, men jag tycker jag har det allt för ofta. Känns inte lönt heller att dra in facket, då kanske de ger mig ledigt istället och det vill jag inte. Behöver alla pass (=pengar) jag kan få nu innan resorna. Har tagit ett extra pass nästa vecka med kvalificerad lön + morotspengar :) Det gör rätt stor skillnad faktiskt med nått sånt pass. Ska se om jag kan klämma in ett till.

På fredag blir det party med Caroline och co, så jag stannar i stan efter jobb och sover där. Ska bli riktigt kul! Lördag är det gåsafotboll med grabbarna, det kan nog också bli kul, ha ha. Lördag kväll vet jag inte än, det dyker säkert upp nått trevligt. Söndag kväll är det jobb igen, sen natt mån-ons, extra pass tors dag och sen ledig hela nästa helg! Wohoo! Jag har knappt helger längre, underbart!! =)

Igårkväll satt jag och räknade ihop samtliga kvitton jag har på lägenheten. Blev inte så farligt som jag trodde ändå. Jag kan ju inte dra av för jobbet i köket och vissa av golven, men allt annat har jag kvitto på.

Ha en underbar dag!
Puss




Nobelpriset går till..

Har haft ännu en underbar ledig dag med Stormen med mat, promenad och Familliabesök. Kom hem med två nya gröna växter till min nya hylla. Blev super-duper fint! :)

Kände mig så onyttig ikväll efter allt jag tryckt i mig idag så jag fick loss tummarna från deras tillhåll och gav mig ut på en joggingrunda med vesslan. Som två gula streck svävade vi fram i en evighet ( läs: med töntiga reflexvästar haltade vi oss fram 2 km).

Köpte även ett nytt knäskydd idag som invigdes. Jag får alltid jätteont i vänster knäet när jag springer efter en "liten olycka" för ca 7 år sedan. Det var nämligen en gång en liten Anna som åkte bak på en 4hjuling utan armstöd i USA med sin kära bror Henke som chaufför i skogen på en liten terrängbana. Jag var bara där och hälsade på brossan som bodde där och hade aldig åkt 4hjuling innan. Egentligen ska jag inte döma honom, utan ge honom ett helt jäkla Nobelpris för hans insats. Han lyckades nämligen med något som jag inte tror någon lyckats med tidigare i ett par skor. Han lyckades både backa över mitt knä, köra över det framåt och slutligen spinna med bakhjulen med mitt knä fastkilat. Som snygg avslutning och som grädde på moset lyckades han se till att knäet blev röntgat gratis hos läkaren dagen efter till päronens stora förtjusning då min försäkring inte gälde i USA och beloppet hade blivit nästan femsiffrigt utan den lilla rabatten. Ja, det är sant. Så kolla era försäkringar innan ni ska till USA.. Det är inte som alla andra länder.

Knäet var glad idag under rundan och det är jag med!

Här är en till som är glad. Han älskar sin nya apa. Undrar om den påminner om någon han tycker mycket om!?






Det bästa året i mitt liv.

Allting har fram- och baksidor. Allting har både för- och nackdelar. Allting har både hjärtfyllda skratt och plågsamma tårar. Året i USA var utan tvekan det bästa året i mitt liv, samtidigt som det var det jobbigaste jag någonsin gjort. Jag hade precis fyllt 16 år när jag åkte till USA för att bo hos en främmande familj i 10 månader och gå på High School där. Jag hamnade hos en familj som bestod av Wilburn och Lisa och deras utflyttade äldre dotter Melissa. Lisa jobbar som sekreterare/ slrivare i en domstol. Wilburn hade en egen lastbil med släpvagn som han använde främst till att transportera krockskadade bilar med som han köpte, lagade själv och sedan sålde för det dubbla. Detta innebar att där alltid fanns roliga bilar hemma som jag fick köra med så mycket jag ville så länge jag höll mig borta från de stora vägarna ( jag hade inget körkort då, varken svenskt el amerikanskt). Där fanns flertalet motorcyklar, både nyare och äldre, både cruising och sportmodell. Jag fick köra alla själv som jag kunde stanna med, haha. Jag nådde ju inte ner, så jag fick oftast ha någon bakom mig som kunde hjälpa mig när jag skulle stanna. Vilken syn.. Där fanns en motorbåd, två jetskiies, vattenskidor, två fyrhjulingar, minst 6 bilar i diverse storlekar och modeller. Allt detta var fantastiskt roligt att leka med på deras marker tillsammans med bästa kompisen Kim ( Kimberly), hennes syster Jess ( Jessica) och grannen Sarah. Men det bästa av allt var deras sex hästar! De var bara glad att jag red så många jag hann varje dag så de fick röra sig och utbildas lite. Jag fick rida vilken av hästarna jag ville, men fick ganska så snabbt en favorit: bråkstaken och surpuppan Blaze som sparakde efter mig i hagen och gjorde utfall. Tiden gick och utfallen och sparkarna minskades. Hon hade aldrig erkänt det, men jag tror hon gillade mig lite..

Skolan var stentuff med tuffa, blodstränga regler med tider och uppträdande. Det var "klädregler" som gällde och minsta överträdelse kom man till rektorn och fick sitta där och skriva en uppsats på x antal ord om varför man klätt sig som man gjort och sedan hem och byta kläder. Som utbytesstudent tror jag att de såg mellan fingararna några gånger, för jag skulle nog blivit hemskickad ibland med lite korta kjolar eller när jag visade lite av axlarna.. Jag kommer aldrig glömma när brossan ( som också bott där i ett år, i samma stad, i samma skola) berättade om när han kom till rektorn en gång då han var 30 sek sen till en lektion och inte blev insläppt och skulle skriva en uppsats om varför. Inledningen var något i stil med följande:
- Kära rektor, jag ver så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte kom i tid till lektionen, men jag var verkligen skitnödig och var tvungen att skita innan nästa lektion.. Ha ha ha. Jag undrar vad han tyckte om det gubben.. Jissies. Man visade alltid respekt för alla lärare och tilltalade dem med Mr och Miss efternamn. Man lämnade inte lektionen förrän klockan ringde och hade då fyra minuter på sig att ta sig till nästa lektion innan klockan ringde igen. Då stängdes dörren. Var man utanför var det bara att traska upp till rektorn och sätta sig. Behövde man gå på toa under lektion fick man gå fram till läraren och be om lov och sedan ta en megatjock bok ( hallpass kallade dom det) och ta den boken med sig på toa och visa upp för de eventuella vakter som man mötte på vägen för att visa att man hade tillstånd att vara i korridoren under lektionstid. Det var långa skoladagar alla dagar och läxor varje dag samt 4 prov varje fredag. Varje vecka.

Reglerna hemma var rätt snäva dem med, med tidiga tider om man var ute med kompisar på kvällen, totalt pojkförbud i alla dess former och allmänt uppträdande.

Trots detta så älskade jag det!! Jag lärde mig aldrig riktigt att uppskatta skolmaten som bestod av pizza, hamburgare och pommes til lunch varje dag. Det fanns även ett dagens alternativ som var tillexempem makaroner med ost. Nyttigt värre. Man dricker läsk till alla måltider, inklusiva frukosten och vi åt nästan alla mål mat ute på nått av alla miljoner matställen. Arbys, Taco Bell och Waffle House blev snabba favoriter. Som jag åt.. Jisses.

Jag blev bortskämd till 1000 av de äldre föräldarna som jag bodde hos. De köpte saker, bilar, fyrhjulingar och hundar till mig. Efter att ha förlorat ett barn i en bilolycka och vetkapen om att deras enda dotter troligen inte kan bli gravid gjorde nog att de njöt ännu mer av att ha ett "barn" hemma.

När jag kom dit var jag förtvivlat ledsen ( såklart) och längtade bara hem. Som en slump hade de hundvalpar samtidigt och jag fick lov att välja ut en som jag ville behålla och ha som min. Gibsey och jag var oskiljaktiga efter det. Vi gjorde allt ihop. Jag hade med henne uppe på hästen, i bilarna, på fyrhjulingen och inne i huset ibland i smyg ( inga djur fick vara i huset)! Min älskade hund, som jag grät när jag flög hem utan henne. Hon hade då precis fått valpar, tyvärr, och jag kunde inte ta med henne hem.. Jag trodde aldrig jag skulle komma över henne.. Det gjorde jag nog inte heller förrän jag fick min nuvarande prins. Hon var en blandning mellan Australian shepherd ( aussie)  och bordercollie och en gång ska jag ha en Aussie igen, med samma bruna färg.

Ja, det var lite om året i USA. Jag kan omöjligt berätta allt här, det är så många minnen. Både bra och dåliga.. Jag har åkt tillbaka två gånger till USA för att hälsa på efter jag åkte hem. Sista gången sommaren -06 tror jag. Eller  -05. Jag tror i allafall inte att jag kommer åka tillbaka till USA igen.


Jag, Kim, Jess och Sarah. Julafton -04¨


Älskade Gibsey och bror som kom och hälsade på över julen.


Brossan och Wilburn framför några av leksakerna.



Några av pollarna, främst Blaze (min), bakom Bandit ( död). Chy-Anne ( död), Gypsy ( såld) och lilla Brandy.



Jag framför en av favoriterna, Mustang Mach 1, jubileumsmodell -04. Mmm.



Jag på en av deras favoriter, då ny Tahoe med alla finesser.



Lycka kan inte köpas med pengar, men har man pengar kan man ha rätt roligt, ett tag iallafall :)

jag har ingen fantasi idag.

Måndag idag. Kallt är det också, brr. Har nannat gott inatt efter en trevlig biokväll med Pannis igår.
Har insett att alla inte har kolla på smeknamnen här på vännerna, haha. För att undvika missförstånd ska vi klargöra vem som är vem i gänget ;) Storm / Stormen = Sandra. Pannis = Anna T. F:et = Fredrik. Nu var det klarlagt en gång för alla.
Förmiddagen har ägnasts åt att plocka ut saker i förrådet och lagat matlådor. Ska snart handla och sen göra mat till mig och Stomen som kommer kl 13 efter att ha sovit. Det blir kycklinggryta idag, gott!

Jag är ledig imorgon med, helt amazing! Eller ja, egentligen skulle jag ha jobbat, men jag bytade pass med en annan Anna på jobbet för hon behövde vara ledig den dagen. Det är lite komiskt för vi är tre stycken Anna nu på avdelningen, vilket leder till en del missförstånd imellanåt.

När jag och Camillla bastade vid kallbadet i helgen träffade vi en tjej fr Holland tror jag. Vi började snacka lite och jag insåg snabbt hur mycket av engelskan jag tappat.. De flesta ord finns kvar och flytet i hjärnan och när jag läser, men jag har tappat mycket av flytet i talet. Funderar på hur jag ska ta tag i det. Antingen kolla fler filmer och program på engelska utan svensk text, eller börja skriva lite på engelska. Hmm, får suga på karamellen.
Nu ska jag ta på Putte sitt lilla täcke och ge mig ut och handla tänkte jag.

Längtar till Dominikanska och Thailand!!!! 

Written in the stars, a million miles away a message to the main.
Seasons come and go, but I will never change...





Fr USA, tror det var när jag bodde där, isåfall -03. Kan även ha varit 04.. På en av alla "mina" leksaker jag hade.



Jag på min Pärla som jag tog hem till Sverige nått år senare och hade mycket roligt med.. Kolla in utsikten vi hade från vårt hus! Helt underbart! Bodde på toppen av ett berg med dalen vid sidan om oss.


Pannkaksfrukost

Fredagens middag blev hellyckad. Den blev så bra så jag till och med glömde bort glasstårtan som vi skulle ha som efterrätt. Det var lite trångt vid matbordet när det kom en extra matgäst, men finns det hjärterum så finns det stjärterum! Det löstes med min alldeles underbara Ikea-pall och en uppblåsbar säng. Vilka resurser det finns i min lägenhet. Alla blev sådär lagom goa runda under fötterna och skratten bubblade ända in till grannen. Vilken kväll!


Efter middagen var över tyckte jag man kunde byta om till lite skönare kläder, aaah.



Hela middagsgänget utom fotografen herself.



Lördagen stod för undanröjning, städning, diskning, tvätt av nerölade handdukar och vinterbad med Camilla. Camilla tyckte absolut att vi skulle träna innan badet och träningen skulle bestå av intervallträning i backen. Under uppvärmning nämnde jag för Camilla när jag joggade sist, vilket vi kom fram till var efter Jul någongång. He he. Det var med andra ord inte en dag för sent för lite träning. Fem gånger skulle vi upp för en bit av Pålsjöbackarna i nästan fullt ös. Pust! Jag höll på att dööö efter runda nummer två. Hjärtat pumpade för allt vad det kunde för att få runt syret i kroppen, men det räckte knappt ändå. Jag var supernöjd med min insats. Jag sniffade Camillas rumpelirump alla vänder upp utom den sista där jag kom en bit bakom.

Som vanligt var det helt underbart med vinterbad. Första gånger tror man man ska dö, andra gången är det smärtsamt kallt, sen blir det bara bättre. Kvällen avslutades med rester från kvällen innan och mys med Camilla.



Idag har jag redan hunnit med pannkaksfrukost med Camilla och därmed även en hyfsad promenad hem till henne. Eftermiddagen kommer bestå av bio med Pannis och sedan lutar det åt Beckfilm.. :)

Helgens ända minus är att Putte har rätt ont i sitt bakben. När jag kom hem igår efter badet med Camilla hoppade han på tre ben med svansen mellan benen och huvudet sänkt. Jag masserade, stretchade och gav antiinflamatoriska läkemedel ( på recept för honom såklart), men det släppte inte helt. Jag ser på honom så fort han har ont. Idag vill han inte sätta eller lägga sig någon annanstans än i sängen i en täckhög. När han försöker sätta sig på en matta, i soffan eller på golvet ställer han sig snabbt upp igen och ser besvärad ut. Han vill inte lägga sig heller :( Älskade lilla Putte. Vad  ska vi göra med det där bakbenet!?

Over and out!
Eder Anna

Gott och blandat

Denna helgen är som en Gott- och blandat påse - full med både sötsaker och lite salt.

Sötsakerna består av middag ikväll här för de bästa, Stormen, Pannis, F:et, Ola och Jonte. Det kommer bjudas på Flygande Jacob och daimtårta. Jag kan tänka mig att det kommer spelas FIFA en del..

Det salta kommer imorgon när havet ska bemästras. Det kommer bli vinterbad med Camilla med rumporna bara, haha. Vi har inte gjort det sen i mars eller nått, så det är verkligen på tiden. Ska se om jag kan få till ett foto som bildbevis :) Sedan ska vi bara mysa och umgås och sova över, precis som när man var liten.

Helgen kommer avslutas med lite söta bitar igen när jag och Pannis ska käka gott någonstans ute i stan och sen gå på bio. Kommer inte ihåg vilken vi skulle se.. Kan ha varit "Lyckan, Kärleken och Meningen med Livet".

Där i mellan kommer det mysas järnet med det föredetta lammet som i skrivandets stund becomes a vessla :) Kanske något annat roligt också dyker upp, vi kan ju hoppas! :) Livet är fullt av överraskningar och jag älskar överraskningar!!




Eftersom nästa hela Sverige läser min blogg så får jag ju utnyttja tillfället lite nu ;) Denna scarfsen är borta!! Puts, väck, borta! Finns ingenstans och jag ÄLSKAR den! Detta meddelande riktar sig nog främst till Stormen eller Pannis!! Leta i era hemliga gömslen och se om ni kan hjälpa denna scarfsen att hitta sen rätta ägare! :) Hittelön!!

Känslan..

Tillbringade natten me underbara Caroline i Helsingborg eftersom jag fick byta till dagpass idag. Jag trodde jag skulle få vara på K- sidan ( kirug) idag, eftersom jag varit där hela veckan, men tji fick jag. Eftersom jag så snällt gått med på att byta fick jag ta Gyn O ( = cancer) sidan där barnmorskan skulle vara som jag tog passet för. Då kom den där känslan smygande som jag hatar mer än pesten.

Känslan av att inte räcka till. Känslan av att inte duga och bli accepterad. Känslan av att andra ska se ner på en och inte tycka man duger och gör ett bra jobb. Känslan av att inte nå upp till sina egna krav. Känslan av att misslyckas. Jag har inte varit mycket på O-sidan och där var dessutom operationsdag idag med allt vad det innebär. Smärtpumpar hit, inskrivningar dit. Ner på OP, upp från OP. Sätta nålar och hänga dropp. Ge pre-medicinering och ronda med läkare. Allt på samma gång helst. Det går inte! Jag fick hjälp idag av en annan barnmorska som egentligen skulle jobba med utvecklingsarbete, men när hon såg mitt ansiktsuttryck imorse tror jag hon kände att det var bättre utvecklingsarbete att hjälpa mig :)

Det är en sak jag verkligen, verkligen behöver jobba med. Känslan av att det räcker att göra så gott man kan. Man kan inte vara bäst på allt, tyvärr. Man kan inte saker innan man lärt sig dem och man blir inte mindre omtyckt bara för att man inte kan en sak. Varför känner jag så? Vill jag bli bekräftad? - kanske. Vill jag bli omtyckt och älskad? - kanske. Eller vill jag bara övertyga mig själv om att jag duger? Är det mina egna krav på mig själv som ställer till det, som jag tror kommer från andra? - Antagligen. Är det egentligen jag själv som inte kan acceptera mig själv, tycka att jag själv duger och tycka att jag är duktig? Kommer det egentligen från mig själv och inte från andra? - Antagligen. 

Jag vill bara att alla andra ska vara nöjda och glada. Men äkta lycka kommer innefrån, inte från andra. Nu blir det att tänka om i fortsättningen, för jag är ju faktiskt riktigt bra på jobb för att ha jobbat i snart 4 månader. Jag är inte rötful och tjock är jag inte. Änglahår har jag inte, men det har fin färg och börjar bli långt. Trög är jag inte och jag har en treårig högskoleutbildning. Social är jag och många kompisar har jag. Så illa kan det alltså inte vara, ska bara intala mig själv det varje dag också så kommer det bli super. 

Jag hatar Jante-Sverige.

Nu ska jag bada och grovklippa Putte för han ska lämnas in för klippning imorgonbitti.
Det var allt jag hade att bjuda på idag. Over and out.


Fr Carolines fest i mars iår. Jag känner knappt igen mig själv.. Carro, Anneli och moi.



Snygg som få ;) Lite mer tränad kan jag konstatera iaf, hö hö.




Salami

Vaknade av en fullständigt vrålande mobil som gastade med skrolliga högtalare :
- Du är det sötaste som finns, du är det finaste jag vet... Ja, trevligt att höra det på morgonen, men inte ärna av en mobiltelefon klockan 07.30. Ansvrig för detta samtal var Stormen som skulle väcka mig enligt planerna så vi kunde en sväng innan hennes efter-natt-sömn. Sagt och gjort. Tråkigt väder att gå i, men hundarna måste ju ut ändå, oavsett väder.

Lite frukost  har också tvingats ner med stort motstånd. Hela kylen stinker salami, trots att jag lagt det i en påse. Jag tänkte ta mig ett glas saft till frukosten så blodet fick lite socker i sig och hjärnan skulle sluta skrika efter, men se det hoppade jag efter första klunken. Fy för. Saften smakade verkligen salami den med. Ingen mer salami alltså i min kyl. Jag återgår till knäckemackor med smööör! :)

Riktigt mycket på jobb igår. En sköterska kort och jag hann inte mer än dit innan jag fick två inläggningar. Jag hade två superduktiga undersköterskor som verkligen är super, så jag fick koncentrera mig på endast SSK-uppgifter igår, så fick de ta allt annat. Så det enda jag  höll på med var inskrivningar, journalanteckningar och mediciner i mängder.. Piller-triller.

Har kväll ikväll och imorgon med. Känner ändå hela okej. Det är konstigt det egentligen. Även om jobbet är jobbigt och jag ofta inte vill dit, är det ändå skönt att komma dit. Det är en fristad från alla tankar och funderingar. Samma sekund jag kommer in genom dörren på jobb och får rapport är jag tvungen till att stänga av allt utom jobb.  

Annars är det rätt bra tycker jag. Trögt med illamåendet som gnager för det mesta. Är duktigt irriterad på att alla tror man är gravid bara för man mår illa. Det är roligt de första 75 gångerna folk säger det kanske, men snälla, kom igen. Sluta tjata. Den dan det växer nått litet knyte i min mage ska jag nog säga till. Innan dess, sluta tjata.

Nu är tid för tattuering bokad. Blir om drygt två veckor. Spännande. Var där igår och visade min ritning. Hon skulle finslipa och återkomma med förslag. Jag längtar faktiskt! Man ska inte kladda på en perfekt tavla, jag vet, men om tavlan inte är perfekt då? :)

På fredag ska Putte klippas - finally. Träffade Per på jobb igår. Gick upp en stund till hans avdelning för att snacka lite skit och och livet i allmänt.


Fr examensdagen. Per mongar sig för ovanlighetens skull.



Saknar mitt pendlargäng. Vilka stunder vi hade. Jisses. Haha.


Regn

Fy vad det regnar idag!! Riktigt tråkigt att dra sig ut med vovvarna då. Tur man ska jobba idag, så slipper jag tänka på regnet iaf :) Annars blir det inte mycket gjort idag. En maskin tvätt har precis tömts och hängts upp i vardagsrummet här och diskmaskinen går för fullt. Passar även en liten råtta som sussar gott på soffan nu.

Jobb nu tre kvällar. Jippi - NOT. Ska kölra till jobb idag, ska inom ett visst ställe och boka en viss tid. Mohaha. ni får se vad det är så småningom.. :)

Har sovit som en stock inatt när jag väl somnade. Känner mig faktiskt helt utvilad och rätt pigg! Precis som det ska kännas!

Over and out.

Träffade Camilla igår och fick äntligen fotona från deras inflyttningsfest som var typ i mars. Bätter sent än aldrig, eller?



Life.

The greatest loss in life is not death.
The greatest loss in life is what dies inside us while we live

Dygnet i korthet
Thailand är nu bokat i drygt två veckor i jan / feb.
Pappa är med på både texttv, tv och radio, kvällstidningarna ringer hem till oss på natte. Jisses. Lägg ner.
Sovit drygt 2 timmar idag. Lyckat. Jag mår inte alls illa. Åh nej.
Promenad med Stormen och hundar.
Ångest.
Ångest.
Ångest.
Ångest.



Hittade dessa bilder nu i Storms dator. Från 2008 skulle jag gissa. Hej Snygging, hej..





Caroline :)

Jobbar med Caroline inatt. Du är så rolig att jobba med gumman. Inatt är vi en sjuksköterska kort, men en extra undersköterska. Än så länge är det nemas problemas mer än magont och lätt illamående. Inget som tar död på mig med andra ord. Jag har värre problem än så. :)



Ibland blir det inte..

.. riktigt som man tänkt sig. Man kommer till en punkt då nackdelarna överväger fördelarna och tårarna övervinner skratten. Då klumpen i magen övervinner fjärilarna i magen. Då vet man. Då vet man att det är fel. Och fast att man vet att det är fel, känns det så fel att det är fel. Hur kan någonting som känns så rätt vara så fel?

Nu börjar vi om på ett nytt kapitel i en ny bok. Enzo har tävlat idag och det gick super. Han hade så roligt gossen. Att se glädjen i hans ögon betyder mest för hans matte. Ska verkligen försöka ta tag i träningen igen och se till att vara på topp när tävlingssäsongen drar igång igen. Jag ska tävla på Sofiero i Augusti 2011!!!! Och om allt utvecklar sig som jag vill i mitt liv, hoppas jag på en vovve till under 2011. Jag hoppas att min livsstil är sån då så att jag kan ha två hundar och få hjälp med dem när det behövs.

Det har ju varit helg också. En bra sådan får jag säga. Efter jobbet i fredes begav jag mig till Lina som jag ska till Thailand med. Vi tittade och jämförde olika resor och kom fram till att vi ska vänta tills idag med att boka. Så ikväll ska det bokas. Pengar har fixats och allt är klart för "bokaknappen". Efter  att jag varit hos Lina i fredes begav jag mig hem till Caroline och gjorde mig iordning. Tanken var från början att det skulle bli en tjejkväll, men de planerna ändrades snabbt till en Wii-kväll med några killkompisar till Caroline. Riktigt trevligt var det faktiskt! Vissa fick nog lite för mycket i sig av det goda, medan en annan körde hem vid 23-tiden. Igår var det möte på förmiddagen med hundklubben och sedan fotboll i Vedby, F:ets sista kvalmatch. Vinst med 4-3, men det räckte inte och nu kommer de åka ner en serie. Efter matchen kom halva laget hem till S och F, där vi satt och drack och spelade FIFA ( jag och Sandra spelade inte. ) Kvällen avslutades på Sandras jobb en sväng där vi satt och snackade om livets alla problem och lösningar.

Jobb inatt. Det är bara en singelnatt så det blir nog bra. Hade inte tänkt lägga mig innan, tror inte jag kan sova ändå. Det tråkiga med singelnätter är att man ändå måste läsa in sig på alla patienter och kunna dem, även om det bara är för en natt. Sen vet jag också att det är proppat på akuten inatt, som alltid på söndagskvällar. Och alla patienter måste få sängar=> överbeläggningar. Suck. Men då går natten forttare och det är ju bra! :)

Nu har jag natt inatt och sen tre kvällar nästa vecka. Sen är jag ledig i FEM dagar, wohoo! Mamma ska till Sthlm så jag är helt själv då. Får se till att hitta på någonting så det inte blir ensamt och långtråkigt. 
 

Ha en fortsatt bra söndag alla mina underbart trogna tolv unika läsare! Ni är duktiga och trogna! ;)




Jag vill bara vara lycklig.


Stekaren.

Ledig idag. Dåligt väder. Jag tycker mig se ett samband mellan ledighet och dåligt väder..

Jag vill ju ha sol idag med, precis som det varit nu i två dagar.




Mys.

underbart.

Vilket fint väder det har varit nu i två dagar!
Igår var en sån bra dag som var helt perfekt. Den började med att jag åkte hem fr Svedala ( dock en timme senare än planerat), sedan fixade jag käk och städade lite. Kl 13 kom Stormen med bihang ( en styck hunnd) och åt av den inte-så-där-speciellt-goda-maten. Sedan gav vi oss ut på långpromenad. Efter det blev det fika med äppelkaka på uteplatsen där vi sedan somnade gott i solen på dynerna med filtar över oss båda två :) Fotobevis kommer imorgon när jag har tillgång till mobil. Fred kom och drack lite kaffe och inspektarade lägenheten. Igår började jag även den första av mina två nätter, så det fick bli lite sömn innan kvällen igen. Jag hann även med att våldgästa hos Stormen och F:et för att få håret flätat och få lite mat i magen.

Idag sov jag inte speciellt länge, men det har ändå gått bra. Super väder idag med, så det har blivit städning och tvättning av bil och obligatorisk vila på uteplatsen. Underbart!

Imorgon kommer bli en ännu bättre dag!! =)

Puss och Kram.


Mitt i natten

Det är inte många låtar som går hela vägen in i själen och ut igen, men Regina Spectors Samson gör det. Jag vet att jag sagt det innan, men det kan sägas igen. Suck. Jag är kär! Den kan man aldrig lyssna tillräckligt många gåger på.

Idag fick jag besök av min kära faster och farbror fr Malmö som ville se min nya lägenhet ( och träffa pappa) ;) Var nog mest det senaste om jag tänker efter.. :)

Tredje natten nu, bara en kvar. Jippi! Jag ska unna mig något roligt efter dessa nätter. Ska bara komma på vad. En omfärgning av håre kanske och en liten klippning. Får kanske bli massage också.

Jag vill ju till Thailand i vinter!!! Jag vill också till Fillipinerna och Bali. Längta. Jag vill så mycket och det känns som att det är nu alla drömmar ska uppfyllas.


Tänkaren mitt i natten.


RSS 2.0