Thaimat!

Idag har det super otympliga vitrinskåpet kommit upp på plats. Glasskåpet är halvvägs uppe och lampan i vardagsrummet hänger där den ska. Känner mig riktigt nöjd med dagens insatser! :) Ska bara fästa lampsladden också, sätta ihop det sista i glasskåpet och få upp de nya hyllorna, sen så.

Ska sätta mig nån dag när jag har några timmar över ( nör nu det ska bli) och se vilka foto jag vill framkalla och sätta in i de nya ramarna jag köpt. Kommer bli så fint så!!

Tänker på dig dig min Vän, du vet att du mer än gärna får sova hos mig inatt. Mitt hem är ditt hem. Min säng är din säng <3.

Puss och Kram.

Ps: Vi ska beställa thaimat ikväll på jobb, mmmmm! Tror nog det är lite godare än min sönderstekta köttbit med potatisgrattäng!


Fix och trix.

God alla mina 12 unika läsare! Hoppas helgen har varit bra. Jag har haft pojkbesök i helgen som har hjälpt mig med mycket, bland annat larmet som skulle installeras. Det kommer bli super när det är färdigt :) Tack, tack, tack!!

Igår bar det av till Ikea och Jysk för att handla det sista (?) till lägenheten. Ett stooort skåp med glasdörr, ett glasskåp, en skohylla och lite annat smått pch gott. På kvällen var det tänkt att det skulle bli middag hos päronen, men jag mådde så illa så jag kunde inte äta nått utan fick åka hem och lägga mig på soffan. Sen somnade jag där och vaknade på soffan imorse. Gott! Som ni ser på bilderna lite längre ner har jag lite ont idag, aj aj aj. Hatar det mer än pesten.. :(

Nu står pappa och högtryckstvättar min baksida och tak, ha ha. Just nu känns det som att han kommer halka ner från stegen, men vi får väl se. Själv laddar jag för min mördarvecka på jobb. Tre kvällar och fyra nätter. På måndag morgon vakar jag av och kommer då vara den lyckligaste tjejen på jorden tror jag! :)






Det ser inte riktigt  stabilt ut, Pappsen.




Ni tjejer förstår vad jag menar.. Suck.

Dagen än så länge..

.. i ord och bilder.
Skulle gentligen till tandläkaren idag på förmiddagen för en sån årsundersökning, men de ringde igår och sa att min tandläkare fått ryggskott. Hemskt synd ju. Hehe. Har en känsla av att det kommer ta ett tag innan jag får tummarna loss att boka ny tid. Jag hatar tandläkaren mer än jag hatar spindlar. Det ni!

Har tillbringat natten hos Camilla, mysigt mysigt! Riktiga lyxsängar har som ju eftersom Pitan säljer sängar. Förutom att jag inte kunde somna, att Enzo skälde nån gång och att jag var svintäppt i näsan var det en bra natt. ;)

Nu på förmiddagen har jag försökt att fixa lite här hemma, vilket resulterade i..


att hyllan kom upp med den nya söta tavlan på.



gammal mat slängdes och en inventering gjordes inför nästa handling. Inser att det på allvar ser ut som att jag tillhör A-laget. Så är inte fallet, det har bara blivit så att spriten har fyllt på sig för jag dricker för lite :P Måste komma igång igen med matlagningen. Jag var så duktig innan ett tag. Nu är det mackor som går bäst här hemma, blä!




Och är det inte mackor så är det..



Konstigt att man blir sjuk hela tiden med mitt närings- och vitaminintag..

Har även hunnit med att..


Bra där Anna.

Liseberg

Jag har ju inte berättat om min weekend i Götet med de bästa <3.

Det var en super helg med massa skratt och roliga kommentarer. Det är egentligen synd att man inte skriver ner allt roligt som sägs, för man glömmer det. Nu minns jag bara ATT det var någonting roligt, men inte vad..

Jag började med att glömma de viktigaste sakerna, sakerna som jag hade lagt mitt på bänken i hallen just för att INTE glömma dem. Haha, jag är rolig ja. Tur att det var fler som hade kamera och mobilladdare med.

Fredags förmiddag tillbringades hos Stormen med promenad med vovvarna och packning. Jalla, jalla, Jonte skulle hämtas strax över 11 och alla skulle duscha innan. Tillsist kom killarna hem efter sina jobb och sjukgymnastik och iväg rullade min älskade UGJ 173 strax i 12 tror jag. Första anhalten var Donk för en föresenad frukost / lunch. Sedan rullade vi vidare mot Ullared. Tjejerna satt bak och smygdrack en cider, grabbarna skötte rattandet och sterion.

Vi skyndade oss så mycket vi kunde, men det tog ändå äver två timmar inne på Ullared. Vi är hopplösa, jag vet! Efter ett x antal kissepauer ( nu körde jag och killarna drack) kom vi tillsist fram till hotell Heden. Rummen var helt okej och vi installerade oss i kill- respektiva tjejrummet. En stund senare kom bil nr 2 upp och ala var samlade:)

Hela helgen har sen bestått av cider, pommes, skratt, karusellåkande, härmande av Ullared-Kjell och prat med Jontes mobil-katt, haha. Därimellan sov vi och umgicks. 

Helgens bästa var utan tvekan dagen inne på Lissan. Jag älskar Uppsvinget, Kanonen och Balder. Åååh, det är livet!!  
Helgens sämsta var bilkön vi hamnade i på E6an på väg hem efter att nån krockat i ösregnet. 

Det tråkigaste med såna här resor är att man måste hem igen och då kommer allt tillbaka som man hade åkt ifrån och tryckt undan några dagar. Jag kan inte i ord beskriva hur mycket ni, Stormen och Pannis, betyder för mig. Ni är de som vet allt om mig och som alltid ställer upp när jag behöver någons axel att gråta mot, eller någon att skratta hejdlöst med. Ni finns där, i vått och i torrt. Alltid

Jag hittade ett fint citat hos en kompis på fejjan som jag fastnade för:

" Jag är jag för att jag är jag
och du är du för att du är du
Men om du är du för att jag är jag,
så är inte längre du du"

Slappedag

Det är precis vad det har fått bli idag. Efter en helvetisk natt på jobbet med en ofantlig trötthet och illamående som slutade i kramande med Mr. Porslin kom jag tillsist hem imorse, på nått sätt. Jag stälde klockan på en timme senare än vanligt, kl 13 och somnade samma sekund jag fått av mig kläderna och krypit ner. Vaknade ett flertal tillfällen under morgonen och förmiddagen, men stannade i säng till ca 12.30 då jag drog mig upp och duschade. Sen träffade jag Stormen en stund och snackade lite.

Illamåendet sitter fortfarande i och ser bestämt till att ingen tankning går att genomföra. Dessutom har Mr. Snornäsa kommit på en visit. Jag hoppas han blir kortvarig!! Jag har verkligen INTE tid att bli dålig med alla mina jobbpass nästa vecka. Jobbet är både himmel och helvette nu. Himmel för det är min fristad från mig själv och alla tankar och funderingar. Jag kan och hinner inte vara ledsen eller tänka så mycket. Helvette för det är stressigt och ständigt överbeläggningar och inkäggningar.

Men det blir nog bra allting. Jag är egentligen en sann optimist, det är bara att det sitter långt inne för tillfället. Jag kommer snart tillbaka igen, starkare och gladare än någonsin!!


trött

Jag är så in i hundans trött nu så jag vet inte var jag ska ta vägen. Mår illa gör jag också. Kunde inte ens dricka kaffe till fikat innan, utan det fick gå med ett glas saft.

Jag är såååå sjuuuukt tröööött. Hur ska det gå inatt!? Fortfarande över 5 timmar till sängen..

.

Man ska inte blogga när man inte mår bra, det blir bara fel då. Ändå är det just vid de(ssa) tillfällena som man behöver skriva som mest. Jag älskar att skriva. Det är mitt bästa sätt att möta världen på. Jag tänker och formulerar mig bäst med ord och meningar. Det är så mycket lättare att låta fingrarna knappa på tangentbordet än att öppna munnen och försöka säga det. Vissa saker är inte tänkta att sägas, då får de skrivas istället.

Idag är ingen bra dag. Tårarna rinner och ensamheten är enorm. Illamående är tryckande och magen och kroppen skriker efter näring. Huvudet bankar som ett gammalt ånglok och energin är nere på noll och benen skakar. Regnet haglar utanför, tvättmaskinen går. Fotolisten och lampan ligger i en hög på golvet, bedjandes om att få komma upp på väggen. Stegen står mitt i vardagsrummet, inväntar sin roll i balkmålandet.

Enzo tittar på mig från soffhörnan i sin filthög med sina oförstående bruna ögon. Han vet att nått är fel, men förstår inte vad.


Liseberg.

Nu åker snart jag till Liseberg!! Woohooo! Jag har inte haft någon semester alls i sommar och har längtat efter denna resan hela sommaren och nu ÄNTLIGEN!! Inget ska få förstöra den helgen..

Halva nöjet är att vi ska inom Ullared. Faktiskt grabbarnas förslag :) Fy faan vilken helg jag ska ha. Bilen är packad med mig, Stormen, Fred och Jonte. Tillsammans får vi trängas med diverse packning och flytande substanser. Lite senare kommer även Pannis, Ola, Pale och Maud. Hotell har jag ingen koll på alls, men det blir nog bra :)

Lycka. Tårar. Lycka. Livets motsatser.



Ca 04. Snygga redan då :P




Hahaha, kolla in dessa saker! Från Stormens 19års fest.


Vi tre från samma fest <3



Jag och flickorna. Alltid vi. Ni är stjärnorna på min himmel



Nu - Liseberg.




Samson.

Strax över fyra är klockan nu. Natt. Eller Dag, jag känner ingen skillnad längre på dygnet. Jag sover när jag får chansen och äter när jag är hungrig. Det enda som skiljer sig åt är hur ljust eller mörkt det är ute.

Jag sitter och tittar i den speglande glasrutan här på mina utdragna lockar. De har sett bättre tider. De hänger ner längs ryggen som skruvade presentsnören. Jag ser de mörka ringarna under ögonen som skyltar med de ändare sömn- och mattiderna. Jag ser ärret på överläppen sen gamla tider. Jag ser ena ögonbrynet som är i behov av en tillsyn. Jag ser den bruna utväxten i mitt annars blondslingade hår. Jag ser den urtvättade Landstingsmärkta vita t-shirten med id-bricka på och hjärtat från halsbandet hängandes ner där fram. Jag ser kanten på det rosa linnet som sticker ner under tröjan. Jag ser de vita byxorna med namnskylten, nycklarna, pappren, saxen, propparna, Natriumkloridet, ytterligare nycklar, telefonen och ytterligare en telefon. Mer ser jag inte.

Regina Spector - Samson. Min nya kärlek och trogna sällskap.


Brutna löften.

Nu sitter jag på jobbet och räknar ner timmarna som är kvar på denna natten. I skrivandets sttund är det ca 7 h kvar till sängen. Blir en kort sömnis imorgon bara, planerar att gå upp 11.30 så jag kan somna på kvällen igen. Har ingen marginal denna gången att vända dygnet på, börjar jobba på tisdag igen.

Det verkar som om pappa ska ta ett kontrakt i New York på 6 månader efter att detta kontraktet har gått ut. De ville att han skulle stanna i ett år, men det sa han nej till. Jag visste att det skulle bli så här. Jag visste det.  



Längta

Mmm, då sitter man här igen i sin ensamhet. Inte ens Benz är här. Tur att Pannis kommer snart och håller mig sällskap. Det slinker säkert ner lite tjingtjing mat och sen mys fram tills jag ska jobba igen. Sista natten nu denna omgång. Skönt. Önskar jag hade varit ledig på tisdag bara, suck. Har kväll på tis och sen morgon på ons, kommer bli tufft att vända dygnet igen.

Nästa helg är det Liserberg!!!!!!!! Som jag längtar!!!! På fredag är jag ledig, så det blir upp hyfsat tidigt och gå en långrunda med vovvarna sen packa sista och sen iväg! I första bilen ingår jag, Storm, Fred och Jonas. Det är även denna bilen som kommer svänga inom ULLARED!! Åhh, vilken helg! :) Längta, längta, LÄNGTA!

Det är intressant det här med att längta till nått. Så lätt allt blir på vägen dit då. Hela denna jobbehelgen har jag bara tänkt på nästa helg:) Och hela hösten kommer jag tänka på resan i december! Jag har aldrig åkt på solsemester på vintern innan, men alltid velat göra det.


Mys med Camilla

Camilla har besökt mig ikväll och vi har haft så riktigt sjukt kul och spelat in en massa proffsiga musikvideor! ( Ni kan kontakta vår manager om ni är intreserade) Camilla är inne på sitt fjärde glas vin och blir bara roligare och roligare för varje glas!! En vitlöksbaguette, kex, rån och massa vitlöksost har vi tryckt is oss. Precis vad jag behöver inför min andra jobbenatt - den värsta. jag har bara sovit i 3.5 timmar idag så det kan ju bli intresssant detta! :)

Puss på er

Lycka.

Livet leker och jag leker med. Försöker njuta av känslan av hopp och lycka. Hålla fast vid känslan av att livet är det bästa som finns och det är bara jag själv som sätter upp reglerna och hinderna.

Snart så. Snart.


Bad!

Idag har lilla lammet fått bada, blivit klippt, fått klorna klippta och blivit fönad och kammad. En riktig Enzo-förmiddag alltså. Just nu springer han runder som ett jehu och drar sig längst mattorna och slänger sig upp och ner i sängen, haha. Bildbevis kommer senare.

Igår försökte svampeliten, det vill säga jag och Stormen med respektive nosar oss på ett sista försök med att övervinna svampmysteriet. Efter två timmar och två olika skogar hittade vi tillslut lite gula skatter. Trodde vi. Hoppandes av glädje åkte vi hem med den för att visa den för Sandras mamma. Haha, inte en enda kantarell, eller jo, kantareller var det, men det var inget man kunde äta. Jag dööör! Nu skiter jag i detta!! I fortsättningen blir den enda svampplockningen jag utför den i kyldisken på Ica.

Skit ner er jävla svamp!

Jobb fyra nätter i veckan, tors-mån. Sedan på det på tisdag igen med dagschema. Fullt upp? - Ja visst!

Puss!

RSS 2.0