Jobb, Nubbe och Bubbe.

Nu har det gått två veckor på det nya jobbet. Bredvidgången fick ett plötsligt slut i tordes då de fattades personal igår och jag tog passet själv. Det kändes bra faktiskt. Jag hade koll på läget, iallafall nästan hela tiden ;)

Midsommar igår med Nubbar och sill ( not.) Det blev riktigt gott grillat med nypäror, grillade champinjoner, majs och två sorters såsar och vitlöksbaggar. Riktigt fint. Vi åt så vi höll på att spricka. Efter det blev det kubbspel där damerna fick se sig besegrade efter en liten formsvacka. Förlusten kändes inte länge, för en timme senare var segern i ett annat spel ett faktum! Wohoo! Jag säger bara en sak - SEMESTERFLÖRT!! Självklart åt vi även jordgubbar med grädde. Mmmm, mums!

Bubbeli-Bubb blir fem bast idag! Fem år känns som en kort tid, men jag minns inte hur det var att inte ha Bubbe vid sidan om min säng på golvet varje natt vakandes över sin matte. Eller att komma hem och mötas av en ylande hund som slår knut på sig av glädje. Eller att se honom dra två varv runt huset så snabbt så öronen ligger bak i vinden och ögonen glittrar av lycka och livsglädje. Eller att titta in i hans chokladbruna ögon och känna ovillkorslös hängivenhet.
Det är livet.



 Då. Nu. Föralltid.

Klassfest!

Igår hade vi klassfest i utanför K-stad. Riktigt roligt var det med många skratt. Natten tillbringde vi ( fyra tjejer och en karl) på Hotell Best Western i deras svit. Att kalla det för svit var kanske att ta i, men sov gjorde vi iallafall gott.

Här kommer lite kommentarer från gårdagskvällen. Skriver inte ut vem som sagt vad:) Men alla ni som var på festen vet nog vem jag menar..

- Vad gloooooor ni pååååå? Har ni aldrig sett en puma förr?
- Tryggare kan iiiiiiiingen vara
- Han ska bara betala tillbaka maten.
 Alla foto utom ett ligger ute på fejjan. Det är bara att se och njuta.

Bilder på lägenheten kommer upp i veckan också, lovar :) Roligt att så många frågar efter det. Hade varit roligt om ni kommenterat lite med. Kom igen nu!

RSS 2.0