Helg.

Nu är det snart helg. Denna helgen kommer passera med följande innehåll:

Träffa Camilla ikväll.
Vara med Sassa på jobb imorgon och se om jag hade fixat det.
Examinationsfest hos Pannis, får samtidigt träffa Storm och Fred då.
Instruktörsutbildning i HLR.

Over and Out.

Trötter

Jag står på dödenstrött-klippbrant och tittar ner. Snart faller jag- i sömn. Ögonen de rycker och hoppar och kämpar för att få hälsa på John-Blund.

Jag har haft en jättebra helg. Det har varit allt från Plump-SM, träning och djupa givande diskusioner.

Natten har inneburit minimalt med sömn. Som vanligt ( tyvärr) när jag inte får sova mina timmar blir jag jättedålig med illamående.. Tråkigt. Jag vill också kunna vara uppe hela nätterna och ha roligt eller bara snacka, men det går inte. Hela dagen efter får jag böta för det. Suck. Ja, man kan inte vara helt perfekt antar jag! Tro det eller ej :)

Nu ska jag snart äta hemmagjord pizza - det är fint. Extra fint med tanke på att det enda som landat i min stackars mage idag är lite fil. Inte mycket att arbeta på. 

Ha det så bra allihopa! Imorgon åker jag med skoltjejerna till Ullared. Ska bli riktigt, riktigt ROLIGT!! 

Puss och Kram.  



Där Solen Aldrig Lyser.

Skoldag idag. Första skoldagen sen den 11 december såg jag i kalendern.. Det var en lång dag, jag har precis kommit hem. Opponerade på andra gruppers arbete idag. Jag kan skriva hur mycket som helst om dagen, men det skulle bara sluta med att ni slutade läsa av tristess efter halva så jag sammanfattar skoldagen såhär:
Världen är fan inte rättvis.
Har man inte lärt sig det innan så gör man det de här två dagarna, det kan jag säga. Men det är så det blir när det är flera olika examinatorer som examinerar olika arbeten, alla har olika kriterier..
Stoppa upp nått där solen aldrig lyser säger jag! ;)  

På vägen hem (jag, Malin, Lina och rally-Pelle) blev det inte många osexistiska meningar sagda, ha ha. Det blir så när vi är tillsammans och och nån börjar med nån kommentar och vi alla är trötta, ha ha. Jag skrattade iaf så jag fick ont i magen när Lina och Per argumenterade om allt mellan blommor och bin ( läs: snoppar, sexställningar, kondomer och avsugningar). Det är ju kanon att ha med Per i dessa diskussioner, då får man med "killperspektivet" på en gång :) Det fínns ingenting som inte diskuteras och utfrågas av oss, blivande sjuksköterskor :) Way To Go!

Nu skulle jag egentligen iväg och träna, men jag avbokade faktiskt precis passet. Jag orkar inte. Jag har sprängvärk i låren och axlarna. Jag kan inte sova på magen, för låren gör så ont. Jag kan inte göra en fläta där bak i håret, för jag har så ont i axlarna. Jag kan inte gå i trappor för benen är så stela. Då vet man att man behöver vila.

Ikväll ska jag bara mysa: Ta ett bad med tända ljus och skum. Äta bara spagetthi med smör- låta bli att diska. Bädda ner mig i sängen och titta på tv och spilla popcorn under täcket - utan att dammsuga upp det eller byta sängkläder. Jag ska vääldigt snart ta av mig jeansen och mina osköna trosor och hoppa i mina Pieces- trosor och Everlast-mysbyxor! Jag hade druckit Cola Light om vi haft det hemma- miss i protokollet.   

Nu blev det ett väldigt personligt inlägg känner jag, men det bjuder jag på - Det är jag jag.

Tack för mig - hej!

Här är en som kan koppla av iaf:)


Men jag är rätt bra på det jag med och jag lägger den sidan till..

You can´t brake me.

- Hur kan du låta en sak som en uppsats påverka dig så mycket och få dig så stressad och ge dig ont i magen?

Efter denna kommentaren av min pappa igårkväll funderade jag en del och kom fram till att jag kan inte göra så mycket åt den ändå. Den är inskickad och ska upp för granskning på fredag, vare sig jag vill eller inte och jag är nog rätt stolt över den ändå om jag tänker efter! 

Idag är en mycket bättre dag! :) Vi har suttit hela dagen idag och jobbar med powerpointpresentationen som vi ska redovisa på fredag. Sedan har vi gått igenom hela det andra arbetet som vi ska opponera på och skrivit ner åsikter om det. Tidskrävande och tråkigt, men nu är det gjort! Tjoho! Efter Per åkt hem vid 15-tiden körde jag ner till agilityn med Enzo en sväng. Han tyckte det var superkul!! 20 Frolics senare åkte vi hem och sitter nu i fotöljen framför tv:n och gör absolut ingenting. 

Denna veckan är helt smockfull känns det som med planer för varenda minut. Både roligt och jobbigt. Ikväll är det träning som gäller, skulle egentligen till Bjuv efter, men tar det på Fredag kväll istället. Annars hade det blivit så sent ikväll. 
 

Over And Out.

Skit.

Idag är ingen bra dag.

Uppsatsen är inskickad för granskning, men vi upptäckte idag att vi missat att skriva in vår kvalitetsgranskning av alla artiklar, BIG misstake som kommer upptäckas av alla på fredag..

Opponeringen är på fredag och jag FASAR för den. Jag känner hur sågade vi kommer bli och hur ledsam helgen kommer bli på grund av detta.

Vi kommer få massor med kompletering som kommer ta en massa tid som vi INTE har då vi börjar ny kurs på tisdag och är då i skolan alla dagar i två veckor innan praktiken drar igång.

Det är inte likt mig att stessa upp och deppa ihop såhär, men det är verkligen skit nu. Jag är irriterad och har redan hunnit bita av samtliga naglar idag i bara farten, fan fan fan! När bet jag på naglarna sist?? 

Jag känner mig inte alls nöjd med uppsasten och att då sitta och försvara den för examinatorn känns rätt meningslöst och svårt. 

Vi träffades idag och gjorde en powerpoint pres av hela arbetet, så imorgon är det bara träning på den som gäller samt genomgång av ett annat arbete som vi ska opponera på. Hur ska vi hinna med det på EN DAG???? 

Panik!! Stress!! Ont i magen!! Känner bara att man vill gräva ner sig någonstans långt ner och titta upp igen om en si sådär två veckor.. Någon som har ett bra gömställe?  

Hmm, ska se om jag kan avsluta med nått positivt här.. Jag vaknade imorse och insåg att jag kunde andas med näsan - en delseger mot den sega förkylningen.  Tjo va bra. 

Just nu står lilla Benz på sina bakben och sträcker sig upp mot mig i stolen så långt han bara kan med huvudet tryckandes mot min mage. Han tittar på mig med sina stoooora mörka ögon med en blick som bönar om att bli älskad och kelad med. 
Det Är Tur Jag Har Dig Min Skatt.
 



USA.

Finbesök ikväll.

 

En filt som ska ligga i soffan. Fick den av en vän i USA innan jag åkte. Det är vi på alla foto. Fin!







När man kom till USA såg man allt med svenska ögon. Jag såg ner på deras sätt att leva och vara. Efterhand som tiden gick kom man in i deras livsstil och sätt att tänka och värdera saker på. Jag ändrade mina värderingar och fick ett öppnare sätt att se saker på. Jag tror det är den främsta egenskapen jag har fått efter mitt år där, att inte döma människor utifrån vad de gör och säger.. Man får gå lite mer under ytan innan man kan göra det. Kanske är det så att vi inte alltid har rätt? Det finns alltid olika sätt att se saker på. Sen tycker jag att man alltid måste ta seden dit man kommer och gilla läget om man vill passa in och bli accepterad..
Det var mina funderingar för ikväll.
Over and Out.


Bad hairday.

Gårdagens kvällen var supertrevlig och paketen gillades nog mycket - en fullträff alltså. Roligt!

Imorse vaknade jag vid halv 5 av mardrömmar och låg sen och vände och vred i sängen fram till halv 9. Jag har kommit in i en sån period då jag ligger och myser och vänder mig bland alla kuddar och snurrar in mig i täcket och klappar Benz länge på morgonen. Riktigt jobigt att gå upp sen och så seg man blir.. Men mysigt är det! 

Kl 10.00 var det Body Max på schemat. Ett nytt pass som jag inte gått på tidigare. Jisses, va jobbigt det var. 70 min styrka. Pust! En sak jag bara tycker är pinsamt är de tjejer som kommer till träningen en lördag morgon kl 10med smink, tunna vita leggings med svarta string under ( ja, det gick inte att undvika att se det) och korta linnen till det. Jag tycker bara det är pinsamt.. ( Nu låter jag nog som min mamma, men ändå.. ) :)

Efter lite mat la jag mig i ett varmt bad och la in en hårinpackning och bara mös. Var så frusen innan, sen blev jag som vanligt, super varm. Efter badet åkte jag till Vasasjön och gick runt den. Riktigt jobbigt i all snön, men skönt när man kommer hem, då känner man sig duktig och Enzo sussar nu gott i soffan på rygg med fyra ben i vädret.

Ikväll blir det en superlugn kväll. Bara jag. Och Enzo. Ska bara komma på vad jag är sugen på att äta. Är aldrig sugen på nått speciellt längre tycker jag. Tråkigt ju!

Mina närmsta vänner vet ju att jag har en liten "lista" med saker som jag ska göra innan jag dör, hehe. Jag tror minsann att jag ska skriva ner den listan i ett litet block ikväll och sen lägga undan blocket. Sen när man gör något på listan kan jag bocka av det. Bra idé va?? Tror ni det räcker med ett block? ;) 

Pratade med Pannis innan om en fotoidé hon hade som hon ville göra med mig så fort snön försvunnit. Kan nog bli riktigt, riktigt coolt och fint med hennes kamera. Vi väntar med spänning, haha. Får kanske slinga håret innan också bara så det blir ljusare!? Håret börjar för övrigt bli lite längre igen. Snart dags att toppa det lite tror jag.. Ska försöka låta det växa sen. Saknar mitt gamla långa hår som man kunde göra så mkt med. Nu känner jag att det är roligt att locka, platta och pilla med igen. Ser tillbaka på gamla foton hur olika mitt hår är hela tiden, haha. Kan nog inte bestämma mig riktigt för hur jag ville ha det..

Ha en riktigt bra lördagkväll alla mina vänner och alla som som känner. 




Jag i april -09. På Pannis kalas. Hade riktig skallebang minns jag. Hade iaf långt hår här.
 

 





Långt, ljust med en gammal permanent i - 04? I USA. Satt barnvakt till lilla John-Riley. 



Riktig Söting är han! 



 



 

 


Nivå: Advanced.

Åååååh. Hade skrivit ett långt inlägg som försvan när jag skulle publicera det, det finns inte i arkivet så jag får väl skriva om det, suck.

Igår när vi skulle från Hbg till Bjuv fick Sassa soppatorsk mitt på motorvägen, bra där. Inte så spännande kan jag säga när väggrenen är täckt av snövallar så man inte kommer ut på sidan kl 17 på kvällen när det är bäckmörkt. Jag låg  några hundra meter bakom henne och såg bara hur bilarna framför mig började packas ihop och tvärbromsa. Jag satt och funderade på vad det var för idiot nu som inte kunde köra bil och så ser jag henne bil på väg ut i väggrenen, haha. Jag körde till Bjuv och köpte dunk och bensin och sen tillbaka till Sassa efter några kilometers omväg för att kunna vända och komma på rätt håll.

Det blev Plump-spel med Sassa, Stoffe och Johan. Gissa vem som vann?? Mm, just det, MOI!!! Jag är oslagbar i Plump, hehe. Efter det körde jag in till stan igen för att hämta pappa som hade varit ute med jobbet. Det blev tidig sänggång för mig igår, försöker fortfranade bli av med förkylningen. Går inte så bra kan jag upplysa er om.

Idag har jag tvättat bilen, både in- och utsida. Jag har tvättat, skrubbat, gnubbat, torkat listor, insida, mattor, baklucka och hundbur. Jobbigt, men resultatet blev bra. Synd bara att det inte håller i sig speciellt länge.. Blev avancerad matlagning idag ( för att vara mig). Gjorde en wook på grönsaker i en sås. Gjorde fullkornsris till, tycker det är jättegott, men det tar ju sammanalgt 40 min att tillaga. Det är lite väl om man är hungrig och vill äta innan man dööör av hunger. 

Nu är middagsvilan avklarad och jag ska snart ut en snabbis med Enzo. Sedan ska mattorna i bilen tillbaka och sen avfärd mot Hbg. Bubben ska simma! Ikväll är det som sagt firande av Stormen hos henne!! Blir säkert lika trevligt som vanligt!! 


Puss och Kram på er alla!

Så här ser det ut hunden går på ett " treadmill" på Djursjukhuset. Super effektivt och utan belastning på leder. 
Det är detta Enzo ska göra idag. 



 


Vinnare.

Hallå ja!

Igår blev det storbak här hemma:) Jag hjälpte Stormen ( jag bakade, hon kollade igenom samtliga foton på min data) baka kladdkaka och hallongrottor. Kakorna blev super!! Kladdkakan fick också höga betyg på kvällen hörde jag. Gårdagskvällen bestod annars av att träna och slappa. 

Idag var jag uppe med tuppen för att träna, sedan gick jag och Stormen en lång runda med hundarna. Efter det var jag så hungrig så jag trodde jag skulle dö, minst! Har nog aldrig varit så hungrig!! Efter x antal mackor begav jag mig till först till BJuv för att lämna av pappa och sedan till Väla för att möta upp Sassa och Stoffe. Efter en runda där åkte vi hem till Sassa i Hbg och snackade en del och drack kaffe. Mysigt.  Senare tillbaka till Bjuv och käkade kebab/ sallad och spelade Plump. Gissa vem som vann?? Ni läser en text skriven av en vinnare säger jag bara.

Imorgon, Fredag, är jag också ledig. Mohaha. Tror jag ska simma lite.. på eftermiddagen ska iaf min lilla Gosse få simma.  Imorgonkväll ska vi fira Stormen. 

Hoppas ni får en bra helg! Jag bloggar igen när jag har nått vettigt att säga. Känner inte att jag har det nu.  
Puss och kram.

Stormens födelsedag!!

Idag är ingen vanlig dag för idag är STORMENS FÖDELSEDAG!!!!! GRATTTIIISSSS GUUUMMMMAAANNNN!!!

Jag ska snart komma och våldsgästa dig och hjälpa dig baka en kaka tills ikväll.

Tisdag idag, ja. Kan nog bli en rätt bra dag. Dagens lista ser ut så sär:

+ Black Eyes Peas - Meet me halfway spelas så det donar i hela köket. favoriten för tillfället.
+ Träning ikväll, jag är duktig nu med träningen
+ Ledig idag 
+ Känner mig pigg idag, sovit som en stock inatt
+ Har redan hunnit cykla en lång rund med hunden
+ Ska snart till Stormen

- Munblåsa i munnen på insidan av läppen
- Det enda jag kan tänka mig att äta nu är fil med sötningsmedel och FLINGOR - testa det med munblåsa ni som kan..
- Träningsvärk.
- Förkylningen är inte helt besegrad än, men på god väg

För övrigt så kan jag informera om att det är Tjejvasan som gäller om ett år, 2011. Wohoo! Är riktigt sugen på att göra Tjejklassikern när jag ändå ska åka TjejVasan.. Frågan är då om man ska göra de andra delarna detta året och avsluta med Vasan, eller om man ska göra de andra delarna efter Vasan..!? Frågan är hur bra tränad man måste va.. Simningen kommer bli värst för mig.. Jaja, vi får se. Det hade varit en dröm att göra Klassikern iallafall, den som lever får se hur det går.

Ha det Så Bra Alla Mina Vänner!!

puss och kram.

Denna bilden var i början på vår sprit- karriär tror jag. :) 



Denna bilden är minst lika gammal..




Cabbefärd en sommarnatt 08.




En båttur med de bästa sommaren 08.


Helgen snart slut!

Fredagen bestod av lite trixande med uppsatsen. Var fortfarande rätt förkyld så energinivån var låg trots Ipren och Sinova.. Det blev iaf ett träningspass på gymmet efter lunch. Vid 17-tiden hämtade jag Pannis vid tåget och vi åkte till Ikea och Väla. Sedan bar det av till Bjuv där vi mötte upp Sandra, Stoffe och Johan. Vi åkte och käkade kinamat, gott och starkt! Sedan åkte vi hem tll Johan och spelade Buzz-musik och en omgång Yatzy. Jag vann inte. Det blev en rätt tidig hemgång för mig och Pannis som skulle dela säng på Rosenvägen. Efter lite snack så somnade vi båda och sussade gott hela natten.

Lördagen bestod av vila och sömn i min kamp mot förkylningen.. Är så tråkigt att vara förkyld! Jag var själv hela dagen så jag gick mest och fixade lite här hemma. Jag hade sedan tidigare bestämt med päronen att jag skulle hämta dem i Hbg på natten, men hade inga andra planer. Stoffe räddade upp kvällen då han frågade om jag ville festa med han och hans kompisar. Den klassiska repliken kom med: - Har du några singelkompisar så ta med dem. Det var inte det lättaste, men Anna hon fixar:) Efter att ha hämtat upp Carline från sitt jobb vid halv 10 åkte vi hem till henne och bytade om, sedan åkte vi vidare hem till Ola och mötte upp Anneli och Carolina. Sedan begav vi fyra oss till förfesten hos någon. ( Kommer faktiskt inte ihåg vem som hade festen..) Jag lämnade festen vid 24 - tiden, medan de andra stannade kvar och skulle ut senare. Hoppas ni fick en trevlig kväll, det fick jag!! :)

Söndag idag och slappedag, igen. Jag hade gärna hittat på nått, men precis alla är upptagna idag.. Åker de inte skidor, ska de till K-stad och gör de inte det är de i Indien eller ska på bio och middag med svärföräldrar. :) Jag har det inte lätt! Men det är bra att tvingas umgås med sig själv, det behövs alltid.

Nu ska jag leta efter tattueringar. Jag har äntligen, tror jag, bestämt mig för vilken typ jag vill ha. Nu ska jag bara hitta den exakta  bilden. Vad det blir får ni se.. En ledtråd är att det verkligen kan förknippas med mig tror jag.. Finns många av dem på mitt rum.. *tänk tänk*

Ha en bra söndag allihopa!!

Puss och Kram!!


En rätt bra dag.

Idag ringde klockan tidigt. Skulle lämna el hynd på Djursjukhuset halv 9. Sagt och gjort. Sedan åkte jag hem, åt tre rån med en hel förpackning mozarella på ( Låter räligt, men jag ÄLSKAR det), och sen  åkte jag och mamsen till Famillia. Det blev en massa bra fynd idag. Det blev två tröjor, två linnen, en kofta och ett par jeans. Jag gjorde precis så som man inte ska göra.. Jag köpte för små jeans.. :S De går på, men inte mer. Men jag hoppas de kommer sitta perfekt om nån månad!

Vid 13-tiden ringde de och sa att Enzo var klar för att hämtas. Sagt och gjort. Det var en specialist i ortopedi som hade tittat på honom och gått igenom hans journal. Det var bara positiva nyheter. 1) Han har med största sannolikhet inte inflamation i leden, utan i en liten muskel som sitter i anslutning till leden = lättare att hålla i schack= lättare att motverka att det blossar upp igen= hund som inte har hund = glad hund= glad Anna!!
2) Veterinären ( som är helt underbar och engagerad) satte upp hela besöket som ett återbesök till henne personligen så istället för att betala med stora lappar som jag var inställd på kostade hela dagen inkl. allt bara  650:-!!!!! Sånt gillar vi!!!

Kvällen avslutade med en sväng i Bjuv för att träffa Sassa. Skulle glo på Män som hatar Kvinnor, men vi orkade inte. Blev tidig hemgång för mig..

Tränade lite lydnad igår med Benz i snön. Är lite småsugen att dra igång med tävlandet i lydnad..


Inget lydnadsmonent, men ack så gulligt. Sitt Fin heter detta:)

 

Inte heller detta ingår, men han är ju såå söt. Först "Ut" och sedan "Upp och dansa"


Fot. ( Sitter snett ser jag..)

Brr,- Matte, Det är kallt att ligga i snön.


Mycket om Enzo idag, men så är han också den största delen av mitt Liv.


Så där lagom.

Dagen har varit lite sådär lagom bra. Varken bra eller dålig. Skulle simma i förmiddes med Pannis, men det blev av skäl som inte kan tas upp här på bloggen ingen simning, ha ha!! Det blev bara lite plaskande i det uppvärmda vattnet och en massa snack om allt som är viktigt..

När jag kom hem käkade jag lite, sen installerade jag mig på soffan, trött och hängig. Har känt mig lite sådär halvkass hela dagen.. Har inte blivit många knop gjorda alls idag. Har inte ens gått med hunden idag, det har päronen gjort.

Sitter och lyssnar på gamla godingar nu.. Fick en ny spellista innan där denna fanns med.. Mmm.

"Here I go
I'm shaking just like breeze
Hey babe I need your hand to steady me
I'm not denying
I'm frightened as much as you
Though I'm barely touching you
I've shivers down my spine
And it feels divine"

Maria Mcee - Show me heaven.

Klickade hem en ny bikini att ha nu i vinter/vår. Blir nog bra. Pannis hittade även ett par shorts som hon trodde var Anna-shorts och tipsade om dem. Jag tror också det är riktiga Anna- short, så de klickades också hem.

Blev denna, men i helröd. Tror ni kropen ingår? 
                                                                                      






Heta.



 

Ska upp tidigt imorgon så det blir inget mer bloggande ikväll!

Kram Kram!


plask.

Igår skrev vi det sista på C-uppsatsen. Känns rätt så bra nu. Tror vi måste ses en snabbis på mån eller tis med, sen ska det skickas in på onsdag och sedan upp på slutseminarium fredagen efter. Äntligen, vill bara bli klar med skiten nu!! Ahh!!

Anmälde mig till en instruktörs utbildning inom Hjärt- och Lungräddning ( HLR) igår som går på skolan i K-stad.. Hade varit både bra, meriterande och intressant att bli instruktör och få åka ut på företag och till grupper för att hålla kurser. Har sj vanlig HLR och D-HLR sedan innan, tänk om alla hade haft de två utbildningarna,, va bra det hade varit för alla i samhället! Hoppas nu jag får plats!! 

Igår var jag ute en långrunda med mamma och Enzo, tränade lite på eftermiddagen sen åkte jag till Bjuv och mötte upp Sassa, Johan och Stoffe. Vi spelade galenpanna och sen två omgånger Buzz - musik. Gick inte så bra för mig :) Men trevligt hade vi!!

Nu ska jag köra och hämta Pannis, vi ska bada/ simma i Perstorp. Ska bli både skönt och mysigt. Jag har värk i hela kroppen efter träningen i måndes och behöver nog försöka röra lite på mig. I eftermiddag ska jag träffa Sassa igen och ta en sväng på Famillia. Kvällen blir nog lugn hemma, det är det jag längtar efter just nu iallafall! Ska upp tidigt imorgon för att lämna in Enzo på Djursjukhuset, så det blir tidig hemgång.

Stormen - hoppas ni har trevligt! Glöm inte att det än en shot för varje ben som gäller ;) Gör inte om samma ramling i liften som vi gjorde förra året... !!

Ha det så bra alla!!

Puss och Kram!

  

It´s my life.

God Morgon Mina Kära Vänner!

Måndag morgon, igen. Tycker bara det är måndag och fredag hela tiden. Dagarna där imellan bara försvinner. Jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort den föregående veckan. Det känns ju lite sådär, då veckan som har gått aldrig kommer igen. För varje dag som går har man förlorat en dag. Jag ska minsann försöka göra något jag vill varje dag, varje vecka, varje månad. Jag ska ta tillvara på dagarna, oavsett om det är måndag, onsdag eller lördag och oavsett vad andra tycker och tänker om det. It´s my life!

En annan sak som stör mig lite är denna överdrivna diskussion på både TV och radio om hundar och hundtäcken. Suck! Det känns som det blivit en princip-diskussion där motståndarna hävdar att hundar har päls och inte behöver täcke och bla bla bla. Jag är helt emot små hundar som går med sina glittertäcken eller stora otympliga "dunjack-look-a-like". Men att sätta på dem ett täcke som skyddar mot regn och blåst är jag helt för, om de nu inte har päls som som en Keeshound eller nått. Så fort hunden stannar upp utomhus fryser den ju när det är såhär kallt! Ska den sen springa snabbt efter en pinne med iskalla muskler kan nog vem som helst räkna ut skaderisken på det.. Nej, sätt täcke på hundarna när det är så här kallt om de inte har mycket underhullspäls!! De behöver det!!

Om vi nu ska fortsätta med att tömma "jag-stör-mig-på-saker" så fortsätter jag med mina praktikplatser i vår. Jag skrev i mina papper att det som hade betydelse var att jag hamnade i Hbg och inte Ä-holm, då jag i Ä-holm är bunden till att använda bil. I Hbg kan jag pendla med tåg om jag vill det. Plus att jag trivs bättre i Hbg. Det är även där jag vill jobba om 5 månader och då är det rätt lämpligt att ha så många fötter som möjligt inne där. Nu har jag fått min ena praktikplats på Munka Ljungbygården (typ Ä-holm) och den andra på Ä-holms sjukhus på en avdelning inriktad på njursjukdomar, kirurgi och ortopedi. 

En fjärde, och sista sak, som ska tas upp idag är kassörskor som inte ler när de hälsar. Det finns inget värre än kassörskor som är sura och otrevliga. Ni har en enda vettig uppgift, att få kunderna att trivas, ska det då vara så svårt att lätta lite på tonlägen och kanske till och med leeee lite!? Var på Mc Donalds på Nyårsafton och gav beställning till en riktig surfi**a. Då kan jag inte låtta bli att vara sådär super trevlig och tacka och önska en bra dag så där överdrivet trevligt.. Kanske hon fattade den piken.. Haha, ja, de jag var där med fick sig ett gott skratt iaf. 

Nu är det slutgnällt. Ska fortsätta med mitt halvkalla the och sen ge mig iväg till bibblan för att hitta böcker till uppsatsen. Träningstider ska även bokas in nu, så det blir av..

Jag i Dec nere i min lilla lya.



Benz är varm!

Ha en bra dag alla! 


Myskläder is the shit.

Helgen har varit intensiv med lite mindre sömn både i fredes och lördes natt vilket har hunnit ifatt mig nu. Jag är trött som en gnu och ögonen vill bara stänga sig och ta en dejt med John Blund. Gäääsp!

Har hunnit med Väla idag ändå med Pannis. Ett värmeskydd till håret, en tröja och en bok blev dagens inhandling.

Nu ligger jag på soffan och slötittar på TV i mina favoritkläder. Det finns inget skönare att göra när man kommer hem trött än att slänga av sig tajta jeans och varma tröjor och sen dra på sig mjukisbyxor ( Everlast är bäst) och en för stor munktröja och sen vira in sig i en filt. Riktigt skönt!!


Ett riktigt gammalt foto på mig och Benz som valp. 8 el 9 veckor gammal och sussar sött 
 


Nya Möjligheter.

Kvällen tillbringades i K-stad med min favvo Pannis:)

Det var en trevlig fest med massa roliga människor och supergod trerättersmiddag! Vi hade en lekturnering som sträckte sig över hela kvällen med finfina paket till alla deltagare. Skrattade så jag fick kramp i kinderna. Haha. Mange, tror inte du läser detta, men om du gör det så ska du veta att du var tidernas bästa lekledare! Constance, aj aj, tycker synd om dig idag efter de Kinderäggen ( laktosintolerant).

Det var lite segt att ta sig hem med sena tåg och ännu slöare buss. Tillslut kom vi hem till Pannis lilla lägenhet och tvättade snabbt av sminket och borstade gaddingarna och hoppade i säng och somnade på en gång.

Tack till Tobbe och Ida ( värdparet) för en supertrevlig kväll och engagemang!

Nytt år - Nya Möjligheter.

Barcardi Razz, Hallonläsk, hallon och is.



Love.



Ikväll är det dags för nya äventyr. Ska till Sassa och grilla tillsammans med henne, Johan och Stoffe hemma hos Johan i Bjuv. trevligt Trevligt! Får se om jag hinner med en liten tupplur innan bara, annars kommer jag somna innan middagen. Gäsp! Ska iaf köra ikväll, så det blir ingen mer alkohol detta dygnet. 

Ha det så bra alla mina kära! 
Eder Anna.
 

 


RSS 2.0